אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תוצרת הארץ

E
שתפו בפייסבוק

גיבורי המדור "פינת אוכל" מגיעים לשוק מגדלים ויצרנים מקומיים, לצד שיחות מעוררות תיאבון. חמישי (19.9) בין 17:00 ל-22:00, שישי (20.9) בין 10:00 ל-17:00, נמל יפו ויפו העתיקה. הכניסה חופשית. Foodies@haaretz.co.il

יום חמישי, 19 בספטמבר, 17:00-22:00 | שוק מגדלים ויצרנים מקומיים בנמל יפו

מאפים מסורתיים של מסעדת לונא מנצרת
ירקות של חוות עםהאדמה
הגזוז של קפה לוינסקי
לחם ומאפים של שלום עלחם מעמק החולה
חומוס אל-עבד מעכו
שתילים של עצי פרי מזנים מסורתיים
פירות מיובשים של עידן הפרי
גבינות של משק עפאים
בקלאווה וכנאפה של ממתקי מוסטקה
גלידה של בוזה
הבוריקה של סאסי בלמו מאור יהודה
פיתות, לחם ומאפים של מאפיית ריף מכפר קרע
וחינה וחלבה אליסמין
השוקולד של איקה/ ממתקים בעבודת יד של הילה הוכמן/ ממתקים בעבודת יד של צינקה קונפיסרי
רטבים חריפים של קרמר'ס
רטבים, כבושים וחמוצים של הצנצנת מחניתה
טחינה של טחינא
תוצרת טבעונית של קהילת העבריים מדימונה
יין של יקב אוריה
דבש של מכוורת איילת השחר
פירות הדר של משפחת אלון
בשרים צלויים של מיט מרקט
הבייגל של סבא מרקו
יין של יקב אשכר
ירקות ופירות מחוות בוסתנא
זרעי מורשת
מעמולים ומאפים מסורתיים של בלקיס אבו רביע
גבינות טבעוניות של Vegan Express
בורקס ומאפים טורקיים של דילק
סיידר של המתססה
שמן זית וריבות מיודפת
גבינות ויין של משק כישורית
ירקות של פארמה קולטורה
בירה ישראלית של בירה אלכסנדר
גראפה וג'ין של מזקקת יוליוס

יום חמישי, 19 בספטמבר, 18:00-21:00 | שיחות מעוררות תיאבון

מרכז מבקרים // כיכר קדומים, יפו העתיקה 18:00 - מלחמות החומוס ופרדוקס הטחינה: רונית ורד להרשמה
19:00 - לסגור מסעדה, לפתוח ספר: אורנה ואלה בשיחה עם רותם מימון להרשמה
20:00 - הביקורת הצליחה, המסעדה נסגרה: רונית ורד בשיחה עם יונתן רושפלד להרשמה
21:00 -האם הפודיז הם בהכרח נעדרי מודעות סביבתית? שני ליטמן בשיחה עם אלון שפון (הפורום לתזונה ברת קיימא), יניב בר נור (מיט מארקט, m-25), שיראל ברגר (מסעדת אופא) ובני ליפשיץ (גינה מזינה). להרשמה מוזיאון יפו // טיילת מפרץ שלמה 10, יפו העתיקה 18:00- ממנהלת לבלוגרית: יונית צוקרמן (מלכת המטבח) להרשמה
19:00- מהמסעדה לרחוב, מהמטבח לטלוויזיה: ישראל אהרוני בשיחה עם ערן לאור להרשמה
20:00- חקלאות מקיימת בעולם קפיטליסטי: הדיי עפאים (משק עפאים) ואמיר עונאללה (חוות בוסתנא) להרשמה
21:00 - קווים לדמותו של הסועד הישאלי: פרופ' ניר אביאלי להרשמה נמל יפו // הופעה חיה 20:00 Garden City Movement

יום שישי, 20 בספטמבר, 10:00-17:00 | שוק מגדלים ויצרנים מקומיים בנמל יפו

גלידה של בוזה
נקניקיות נצרתיות של אטליז דמוני
הנקניקיות של אלן טלמור
גבינות של משק עפאים
בקלאווה של ממתקי מוסטקה ממעיליה
לחם של מאפיית ג'ילברט
מאפים טורקיים של באבאג'ים
הבוריקה של סאסי בלמו מאור יהודה
יין של יקב אורטל
פיתות, לחם ומאפים של מאפיית ריף
טחינה וחלבה אליסמין
רטבים חריפים של קרמר'ס
רטבים ומעדנים כבושים של הצנצנת מחניתה
טחינה של טחינא
תוצרת טבעונית של קהילת העבריים מדימונה
יין של יקב אוריה
דבש ממכוורת איילת השחר
בירה ישראלית של בירה אלכסנדר
פירות הדר של משפחת לימון
בשרים צלויים של מיט מרקט
הבייגל של סבא מרקו
יין של יקב אשכר
ירקות מחוות בוסתנא
זרעי מורשת
מעמולים ועוגיות מסורתיות של בלקיס אבו רביע
גבינות טבעוניות של Vegan Express
בורקס ומאפיים טורקיים של דילק
סיידר של המתססה
יין מיקב ננה במצפה רמון
גראפה וג'ין של מזקקת יוליוס

יום שישי, 20 בספטמבר, 10:00-14:00 | שיחות מעוררות תיאבון

12:00 הקרב על הים: סיור ברציף הדייגים ושיחה עם סעדו זיינב (דור שביעי לדייגי יפו ויו"ר העמותה) וגיל ססובר (מזכיר איגוד הדייגים) - מספר המקומות מוגבל (מקום המפגש ליד מרכז נא לגעת) להרשמה מרכז מבקרים // כיכר קדומים, יפו העתיקה 10:00- השראה במטבח: אפרת ליכטנשטט (אז מה את עושה כל היום) להרשמה
11:00 - שימור עצי פרי מזנים מסורתיים: עמית פומפן (ילקוט הרועים) להרשמה
12:00- קיצור תולדות החיטה: פרופ' אסף דיסטלפלד להרשמה
13:00 - החיטה צומחת שוב: המסע בעקבות חיטה המסורתית האבודה בארץ ובעולם ביזי גולדברג להרשמה
מוזיאון יפו // טיילת מפרץ שלמה 10, יפו העתיקה 13:00- סיפורה של מזקקת הבוטיק הישראלית הראשונה - יובל ג'וב הרגיל (יוליוס) להרשמה
14:00- לתעד את המטבח הישראלי: צלם האוכל דן פרץ להרשמה נמל יפו // הופעה חיה 16:00 פבלו רוזנברג

מפת הפסטיבל | נמל יפו ויפו העתיקה

נמל יפו - שוק מגדלים ויצרנים מקומיים מוזיאון יפו ומרכז המבקרים - שיחות מעוררות תיאבון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות