שחור משחור: האם ההתלהבות מגלידה שחורה מוצדקת?

דקה אחרי שהרשתות החברתיות בארה"ב החלו להיות מוצפות בתמונות של גלידה בשחור דרמטי, היה ברור שהטרנד יגיע גם לישראל. לפחות שני מקומות פופולריים כבר מציעים גרסה מקומית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גלידות שחורות

מרגע שהתחילו לזרום התמונות מארצות הברית של גלידה בצבע שחור גותי, זה היה ברור שגם תל אביב תישטף בטרנד. וזה לא לקח הרבה זמן – השמועה עוברת מפה לאוזן, או בעצם מאינסטגרם לאינסטגרם. גם בבוזה וגם באייסברג, שתי גלידריות שמציעות גלידה שחורה מתוצרת מקומית, מספרים שמאז שהגיעו הטעמים השחורים לסניפים – עניין של שבועות בודדים – אנשים מגיעים מרחוק במיוחד כדי לטעום, ובעיקר לצלם. ואין ספק, מדובר בטרנד פוטוגני. בדקנו מה נותן לגלידה את הצבע המיוחד, מה הטעם של גלידה כזו, ומה קורה כשהיא מטפטפת על הזרוע בזמן שמחפשים את הפילטר המושלם באינסטוש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ