עניין של זמן: מאוסובוקו ועד ראגו המטבח האיטלקי שופע מנות בבישול ארוך

לא ברור מדוע מנות כמו פסטה, ניוקי וריזוטו שצריך לאכול מיד בתום הבישול נבחרו לייצג את המטבח האיטלקי במשלוחים, כשדווקא מנות הבישול הארוך ייהנו מכל רגע של עיכוב במשלוח. דוד שושן לוקח את הזמן ויוצא למסע לאורכה ולרוחבה של איטליה בעקבות הבישול הארוך

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
Ragù alla Bolognese
Ragù alla Bologneseצילום: דוד שושן
דוד שושן שף
דוד שושן
דוד שושן שף
דוד שושן
Ragù alla Bologneseצילום: דוד שושן
ראגו של נאפולי. חלקי בשר שונים המצריכים טיפול מיוחדצילום: דוד שושן
Brasatoצילום: דוד שושן
אוסובוקו אלה מילאנזהצילום: דוד שושן
PESTÖMצילום: דוד שושן
דוד שושן שף

דוד שושן

דוד שושן הוא שף ומנחה סדנאות אודות המטבח האיטלקי, מתגורר בעיר ברשיה, במחוז לומברדיה שצפון איטליה ומתארח במדור האוכל של "הארץ".

באינסטגרם: https://www.instagram.com/chefshushan/

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ