פסח 2021: איפה קונים אוכל מוכן לחג?

גם בפסח הזה אתם לא חייבים להשתעבד להתמסר לסירים אם אינכם חפצים, אלא רק להסיר את העטיפות מהאוכל המוכן ולהגיש. הכירו את המסעדות והמעדניות שישמחו לעשות עבורכם את הבישולים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פסח בגרקו דלי: שוק טלה, חצילים, עלי גפן ממולאים, סלט טארמה, סלט יווני, גפילטע פיש ברוטב תפוזים, קניידלך ועוד
פתיחת שולחן חג בסגנון יווני, גרקו דליצילום: אסף קרלה
הארץ

בפסח הזה, אם ירצה האל ומקבלי ההחלטות יאשרו, אז נוכל סוף סוף נוכל לחגוג חג בלי סגר, ולשבת בחיק המשפחה המורחבת בליל הסדר. כך או כך, וכדי שתוכלו להעביר את ארוחת החג באווירה חגיגית מבלי לטרוח, איגדנו כאן רשימה של בתי עסק, מסעדות ומעדניות, שישמחו לחסוך לכם את הבישולים לחג ואת שלל ההכנות. לפניכם נבחרת מקומות בטווחי מחיר משתנים ובסגנונות בישול מגוונים, כדי שהשנה תגיעו לערב החג נינוחים, ריחניים, מצוחצחים ורגועים. 

פסח 2021 - התפריט המלא לחג
כל הדרכים להכין מרק עוף וקניידלך
כל המתכונים לשולחן ליל הסדר
מתכונים למנות טבעוניות בליל הסדר

קיטון

מסעדת קיטון שקיימת משנת 1945 מציעה כמיטב המסורת אוכל מוכן ממזרח אירופה שמלווה בתחושת נוסטלגיה נעימה. ניתן לבצע הזמנה מאתר המסעדה ולקבל את האוכל במשלוח. התפריט כולל כבד קצוץ מצוין עם ביצים קשות והרבה בצל (56 שקלים ל-500 גרם) ודליקטסים נוספים של חג כמו רגל קרושה (95 שקלים ל-5 מנות); גפילטע פיש (29 שקלים ליחידה); מנות נוספות כמו מרק עוף צח (30 שקלים לחצי ליטר או שוק אווז (69 שקלים למנה); וכן צלי בקר (182 שקלים לחצי קילו, כ-10 פרוסות); לשון עגל (130 שקלים ל-10 יחידות) ותוספות כמו צימעס (32 שקלים לחצי קילו) ועוד. מעבר לכך, השיקו במסעדה אתר לרכישת כלים נוסטלגיים כצלחות חרסינה, סירי אמייל, אגרטלי זכוכית (145-160 שקלים, וכלים נוספים להשלמת חוויית האירוח, בטעם של פעם.

מרק עוף של מסעדת קיטוןצילום: מירי ביטון

קיטון תל אביב - לכל הפרטים

חוות צוק המעדנייה

המעדנייה מרמת אביב מאפשרת להזמין עד ה-23 במרץ באפריל ולקבל משלוח עד הבית באזור גוש דן, השפלה והשרון. בתפריט שיצר השף אסף שנער יש נתחי בשר טריים מהאטליז דוגמת שוק טלה (139 שקלים לקילו), ספייריבס טלה (120 שקלים) צלי כתף בקר (86 שקלים) או אונטריב טרי (105 שקלים), לצד בשר מתובל שצריך רק להכניס לתנור ולבשל כמו נתח סינטה לרוסטביף במרינדת חרדלים ופלפל שחור (179 שקלים לקילו), וכתף טלה שלמה בראב תבלינים (139 שקלים). במנות המסורתיות תמצאו חזרת אדומה או לבנה (21-22 שקלים ל-300 גרם), גפילטע פיש (70 שקלים לחמש יחידות), רוסטביף שייטל מוכן ופרוס (140 שקלים לחצי קילו); עוף שלם במילוי אורז ופירות מיובשים (258 שקלים) וקציצות בקר ברוטב אפונה, מנגולד ודלעת (90 שקלים למארז).

חוות צוק המעדנייה - לכל הפרטים

מיטש

השפית אורית מושקוביץ, העומדת מאחורי בית האוכל הרומני "מיטש", מציעה לכבוד הפסח מארזי אוכל, ארוחות שלמות ומארזי בשר למנגל ברוח המטבח הרומני, עם מעדנים דוגמת קבב רומני ופטריצ'אן, להכנה בבית. המארזים כוללים הוראות הכנה מדויקות, גם ללא צורך בגריל. במארז חג לארבעה סועדים, שמשלב אוכל מוכן ובשרים לצלייה, תמצאו למשל, כבד קצוץ, איקרה רומנית וסלט חציל רומני או חציל טבעי (250 גרם מכל אחד); שתי מנות רגל קרושה;  כרוב כבוש; ממרח שום ומארז של ארבעה קבבים או שמונה נקניקיות פטריצ'אן ובקבוק יין לבן להכנת שפריץ (450 שקלים לכלל המארז). בנוסף, תמצאו גם מארזים שבבסיסם בשר למנגל, קבבים, נקניקיות והמבורגר (120-150 שקלים) ושלל סלטים נלווים ומנות נוספות כממולאים (18-36 שקלים לסלט; 100 שקלים ל-10 יחידות כרוב ממולא).

פסח בסגנון רומני, מיטשצילום: ורדית דפני

מיטש - לכל הפרטים

דלאל

בקונדיטוריה של דלאל בנווה צדק, כמו גם בסניף "שה דלאל" ביהודה המכבי ובקפה דלאל, מציעים קוקלצייה של מוצרי חג מיוחדים שאפשר לרכוש עד ה-3 באפריל. בין הללו תמצאו מארז "קוקיז בוקס" שכולל נשיקות מרנג, פיננסייר קוקוס, עוגיות אמרטי ועוד (98 שקלים); עוגת נמסיס עם קוניאק הנסי (52 שקלים); עוגת פרג ותפוחים בזיגוג ליים (18 שקלים לעוגה אישית; 48 שקלים לאינגליש קייק); ועוגת שכבות תות שדה ופיסטוק עם גנאש וניל, קולי פטל, תותים ואוכמניות (138 שקלים).   

עוגת שכבות תות שדה ופיסטוק, דלאלצילום: יעל יצחקי

דלאל - לכל הפרטים

דליקטסן

כל החנויות של הדלי-מעדנייה מקבוצת R2M, לרבות חנות המפעל יפעלו בערב החג עצמו – יום שבת ה-27 במרץ עד השעה 15:00, כדי לאפשר לכל מי שחפצים - להצטייד באוכל מוכן לחג. בין שלל הדליקטסים של הדליקטסן: מרק עוף של סבתא (48 שקלים ל-3-4 מנות); גפילטע פיש (89 שקלים ל-6 ליחידות); סינטה צלויה (390 שקלים ל-6-8 מנות) ועוד. בנוסף, הורכבה השנה סעודת חג (כמעט) טבעונית, עם מנעד רחב של חלופות לשולחן החג, ביניהן לזנייה עם חצילים וארטישוק, עם בשמל מחלב סויה (89 שקלים ל-4 מנות). כחלק מגישת ה-One Stop Shop של הקבוצה, אפשר למצוא בה את כל הדרוש לאירוח, מהאוכל (וגם סעודות שלמות לפי דרישה), דרך כלי ההגשה ועד היין או הנרות, אז באתר כמו גם בחנויות תמצאו מארזי מתנות, למתארחים שרוצים לפנק את מארחיהם.

הגפילטע פיש של דליקטסןצילום: עידית בן עוליאל

דליקטסן - לכל הפרטים

איטס

גם במעדנייה-קפיטריה של מיכל אפשטיין נערכים לחג ומציעים אוכל מוכן מתוצרת בית וכן, גם המון קינוחים טובים ומושחתים. בין המנות שיוצעו לחג, ושאותן ניתן להזמין עד ה-24 במרץ: חזרת, חמוצים וכבד קצוץ בין הפתיחים (22-32 שקלים למנה); קיגל מצות 74 שקלים), גפילטע פיש (70 שקלים ל-4 יחידות) או מרק עוף וקניידלך  (110 שקלים ל-4 מנות) או מנות עיקריות דוגמת לברק שלם ממולא (130 שקלים) או דלעת יפנית ממולאת (98 שקלים). בגזרת הקינוחים, תמצאו עוגת מרנג  מפוארת בת שלוש קומות (240 שקלים); עוגות שוקולד, לוז וקוקס, אף היא בת שלוש קומות (255 שקלים); עוגת גבינה (120 שקלים); נמסיס שוקולד (90 שקלים) וסמור'ס או מארזי עוגיות שונים (26-46 שקלים). בנוסף, יש גם מארזי חג שכוללים יין, פיצוחים ועוגיות (110 שקלים).

איטס - לכל הפרטים

גרקו דלי

במעדנייה של מסעדת גרקו מציעים תפריט חג בסגנון יווני וים תיכוני. לצד מנות מסורתיות, תמצאו כאלה שהולכות לכיוון יותר יווני ועדכני וכן קינוחים, יינות, קוקטיילים ותזקיקים. בנוסף, מציעים כאן גם מוצרים משלימים לאירוח, כמארזי מתנה, כלי הגשה ופלייסמנטים בצבעי תכלת ולבן טיפוסיים. בין המנות בתפריט: מזה וסלטים לפתיחת שולחן, דוגמת חזרת יוונית (46 שקלים); סלט טארמה עם תפוח אדמה (48 שקלים) ועלי גפן ממולאים (48 שקלים). מרקים, כמו מרק דגים צח עם קניידלך דגים (78 שקלים למרק שמתאים ל-4 סועדים ו- 8 יחידות קניידלך); גפילטע פיש יווני עם רוטב תפוז (72 שקלים ל-6 יחידות); לביבות ארטישוק (62 שקלים ל-6 יחידות) ועוד. בעיקריות: מינה – מאפה מצות עם תפוחי אדמה ומנגולד (128 שקלים למגש); עוגת אורז, כרוב ובשר עגל ברוטב לימון וביצים (138 שקלים למגש); רוסטביף בקר בתבלינים, מוגש עם חזרת יוונית (98 ל-8 פרוסות) ועוד. בגזרת הקינוחים, תמצאו למשל, מוס שוקולד עם שברי שוקולד וקקאו (128 שקלים ל-2 ליטר); עוגת מסקרפונה ורודה עם תותים ופטל (138 שקלים) טארט משמשים מקורמלים (128 שקלים).

פסח בסגנון יווני, גרקו דליצילום: אסף קרלה

גרקו דלי - לכל הפרטים

כפות תמרים

בקייטרינג כפות תמרים שבקיבוץ אילות בערבה הדרומית, עורכים לכבוד החג אירוע קייטרינג מיוחד שיתקיים ב-25-26 במרץ, בימים חמישי ושישי שלפני הסדר. באירוע ניתן יהיה לקנות אוכל מוכן לשולחן החג, עם למעלה מ-150 מנות, ביניהן מאכלי עדות שונים, סלטים, דגים, בשרים, מנות צמחוניות או טבעוניות, קינוחים, יינות וכן, גם תמרים מתוצרת הקיבוץ. בין המנות בתפריט: כבד קצוץ גפילטע פיש או קניידלך; עוף ממולא בבשר ופירות יבשים או פטריות; פרגית צלויה ברוטב פלפלת; נתח אסאדו ברוטב ברביקיו; פילה סלמון ורוטב פסטו ביתי; סינטה עגל בחרדל ועשבי תיבול, ועוד (מחירים לפי משקל, 33-190 שקלים לקילו). הקייטרינג מציע גם שירות משלוחים עד הבית למזמינים מראש, כשהזמנות יתקבלו עד יום חמישי, ה-25 במרץ, ויסופקו ביום שישי לכל חבל הערבה הדרומית.

אירוע קייטרינג כדי להצטייד לחג, קייטרינג כפות תמריםצילום: רוני בלחסן

כפות תמרים - לכל הפרטים

דקל דום 7

לכבוד החג, יצר השף אוהד לוי מארז חגיגי שמתאים ל-4-6 סועדים ומתאים במיוחד למי שנופשים בפסח באזור הערבה ואילת. את מארז ליל הסדר הזה של לוי ניתן להזמין עד ה-23 במרץ והוא מבוסס על תפריט אקלקטי, מקצתו מסורתי ומקצתו מקומי וים תיכוני. כך למשל, תמצאו בין המנות, זו לצד זאת: מרק ראמן יהודי, עם אטריות, קניידלך ועוף; כבד קצוץ, מסבחה חצילים, מטבוחה שהתבשלה שבע שעות, סלט טורקי מבושל של פלפלים, עגבניות וזיתים, סלט תפודים, ביצים רכות, בצל ירוק ואיולי חזרת לבנה, ועוד, ועוד. בעיקריות: תבשיל קציצות דגים; אונטריב שהתבשל אף הוא שבע שעות; עוף ממולא ומלפוף ממולא; בתוספת: אורז, שקדים וירוקים וסופריטו תפודים ואפונה; ולמנה אחרונה, קינוח שוקולד חגיגי (980 שקלים למארז).

הזמנות בטלפון: 054-8138890. 

סוליקה

ברשת מעדניות הבוטיק של השף אבי ביטון מציעים לקראת חג הפסח תפריט כשר שכולל מנות ראשונות, סלטים, ממרחים, תוספות, עיקריות וכן עוגות ועוגיות, חלק מהמנות מבוססות על המתכונים של סוליקה, הסבתא הפרטית של ביטון. בין המנות הראשונות: גפילטע פיש (80 שקלים ל-5 יחידות) או קיגל (48 שקלים לתבנית אינגליש קייק); קונסומה עוף עם קניידלך (48 שקלים); ולביבות פראסה בולגריות (72 שקלים ל-5 יחידות). בעיקריות: קציצות דגים מרוקאיות (78 שקלים ל-6 יחידות); ספריבס עגל (190 שקלים לקילו); ראגו של לוביה עם ירקות שורש ויין לבן (44 שקלים); כתף עגל בערמונים ובצלצלי שאלוט (290 שקלים לקילו) ועוד.

מאכלים מקשת העדות על שולחן החג, מעדניות סוליקה של השף אבי ביטוןצילום: אפיק גבאי

סוליקה - לכל הפרטים

ספייסהאוס

בר הקוקטיילים ובראשו, המיקסולוג יותם שילה, משיקים מארזי הקוקטיילים במהדורה חגיגית וכשרה לפסח. מגיעים במגוון מהדורות לבחירה, כשכל קוקטייל עם קישוט המיועד לו, כולל הוראות הרכבה והכנה. בין המארזים, תמצאו למשל, מארז של שני קוקטיילים קטנים או שני קוקטיילים וכוס (69 או 89 שקלים, בהתאמה) או מארז טעימות שכולל 6 או 9 קוקטיילים (179 או 239 שקלים; 39 שקלים לתוספת כוסות במארז). בין הקוקטיילים: Woodstock Diasy, קוקטייל חמוץ-מתוק ופיקנטי, מבוסס טקילה בהשריית צ'ילי, פסיפלורה, ביטר ולמון גראס; Clementine & Joel Punch הוא שמו של קוקטייל מבוסס ג'ין, סוז, מרטיני אקסטרה דריי, מיץ קלמנטינות, תה וקפיר ליים (והוא אפילו טבעוני).  

מארז קוקטיילים כשל"פ, ספייסהאוסצילום: מיכאל טופיול

הזמנות באתר

The Alchemist TLV

חברת המשקאות "הכרם" יוצאת בשיתוף פעולה עם חברת המיקסולוגיה The Alchemist ויחד עם בעליה, המיקסולוג נועם אור, הם יצרו מארזי קוקטיילים כשרים לפסח. כל מארז כולל ארבעה קוקטיילים, 4 גרנישים (קישוטים) לקוקטיילים, שקית שוקולדים וזוג כוסות זכוכית (220 שקלים למארז). בין הקוקטיילים במארזי החג: Cleopatra – קוקטייל טרופי שמבוסס על ליקר לימונצ'לו, מנגו, פסיפלורה, אננס, דבש וליים, ומוגש עם שבבי קוקוס; Ramesses – קוקטייל חזק בעל ניחוחות עישון ותבלינים מהמזרח, מבוסס תזקיק קני סוף שמיושן בחביות שרי, אננס טרי, תפוזים ולימון, מוגש עם אננס מיובש ופרחי יסמין. Anubis הוא שמו של קוקטייל מבוסס וודקה, קינמון, אשכוליות אדומות וליים, מוגש עם אננס מיובש ופרחי יסמין ו-Nefertiti הוא קוקטייל ארומטי מבוסס וודקה, תפוחים, למון גראס, ליים ודבש, ומוגש עם לימון מקורמל ומיובש.

הזמנות באתר או בטלפון: 052-3930567.

בריגדריה

לכבוד הפסח, יצרה הקונדיטורית מיירי נוסבכר, סוגים חדשים של בריגדרוס, אותם היא מייצרת בעבודת יד. בריגדרו, נזכיר, הוא הממתק הלאומי של ברזיל ובאופן שהולם את הפסח, הוא נטול גלוטן, עשוי מתערובת של חלב מרוכז מבושל עם שוקולד, אליה מוסיפים טעמים ותוספות דוגמת שוקולד מריר, פיסטוק, קוקוס קלוי ולימון. בין טעמי הבריגדרוס החדשים: דולסה דה לצ'ה (ריבת חלב, אם תתעקשו), קרם ברולה, צ'ורוס, פירות יער, תפוז, קפה או לימון, שמצטרפים לטעמים הקלאסיים, כמו שוקולד בלגי, שוקולד לבן, שוקולד מריר, פיסטוק, קוקוס ותות (42-140 שקלים למארז ובו 6-20 יחידות). בנוסף לבריגדרוס, מציעה נוסבכר לכבוד פסח גם לחמניות גבינה ברזילאיות ולחמניות פרמזן וטפיוקה ללא גלוטן (70 שקלים ל-20 יחידות).

מארז בריגדרוס, מתתק ברזילאי לחגצילום: לוסיאנה ברסלר

הזמנות באתר או בטלפון: 09-8658080.

תפריט פסח טבעוני של סיואנה בלכר

סיואנה בלכר היא בשלנית טבעונית וחוקרת מזון בריאות ונחמה ממטה יהודה שמציעה קייטרינג צמחוני וטבעוני, עם דגש על המטבחים ההודי והאיטלקי. לכבוד החג, היא מציעה תפריט שהוא למעשה אינטרפרטציה טבעונית ובריאה למנות החג המסורתיות. בין השאר, תמצאו מנת פתיחה שמכונה "כל טוב קצוץ", פרשנות לממרח כבד קצוץ שבסיסה פטריות, אגוזים ובצל מוזהב (85 שקלים לחצי קילו). מנות נוספות: סיר ממולאים בעבודת יד, ביניהם מרוות ירושלים, עלי רקפת ועלי גפן ממולאים, מלפוף, כובע הנזיר, גזרים, חצילונים, בצלים וקישואים זעירים, במילוי אורז, זרשק ועשבי תיבול עם ציר לימון, שמן זית ורכז רימונים (200 שקלים לסיר); חריימה קציצות טופו (80 שקלים לשש יחידות); אגרולים מדפי אורז, במילוי ירקות חלוטים ואטריות שעועית, ברוטב סויה וחמאת בוטנים (80 שקלים לשש יחידות); קובה של פסח במרק חמוסטה, עם אגוזים ודובדבנים מיובשים (90 שקלים לליטר); פאי רועים עם קטניות וירקות או מוסקה עם חצילים וקישואים, בשמל עגבניות, קשיו ושמרי בירה (90 שקלים לתבנית אינגליש קייק), ועוד. בגזרת המתוקים, תמצאו למשל, מלבי "פינוקים" עם מרמלדת תותים מבושלים (25 שקלים למנה) או עוגת בננה מקמח קוקוס עם חמאת בוטנים ושוקולד מריר (70 שקלים לבתנית אינגליש קייק). לצד כל אלה, תוכלו גם להזמין ממרחים שונים וזר פרחים מהשדה (35 שקלים לממרח במשקל 250 גרם; 80 שקלים לזר פרחים).

הזמנות בטלפון: 052-2457154.  

אתר יאמי

באתר יאמי, שמחבר שלל בשלניות ובשלנים ביתיים למי שמבקשים להזמין אוכל ביתי, אפשר להזמין לכבוד החג, מבין מנעד רחב של ארוחות מסגנונות שונים. בין השאר, תמצאו אוכל איטלקי, מזרח אירופאי, צפון אפריקאי או ים תיכוני, אסיאתי בריא, הודי או אתיופי טבעוני, מרוקאי עכשוויי או תאילנדי אותנטי. הארוחות המלאות כוללות בין 4-11 מנות לאדם ולחלופין, אפשר להזמין מנות בודדות. בין ארוחות החג תמצאו למשל, אבל הארוחה של צוקי, שכוללת תשע מנות לאדם (149 שקלים). בין הראשונות אפשר לבחור למשל, פילה בורי בקראסט פיסטוק, פקאן ועשבי תיבול; מרק ירקות צחוני או טבעוני עם קניידלך או כבד קצוץ, קרוסטיני וריבת בצל מקורמל בבלסמי מצומצם; בין העיקריות: תבשיל בקר בשזיפים ויין או סינייה כרובית וברוקולי; בין הסלטים והתוספות: מג'דרה, אורז עם פירות מיובשים, כרובית אפויה בלימון וקונפי שום; סלט עגבניות צבעוניות או סלט ירקות קצוץ דק; בקינוחים: עוגות שוקולד ושקדים אישיות או סלט פירות.

קוביות אסאדו וארטישוק ברוטב עגבניות ויין, מתוך התפריט של צוקי באתר יאמיצילום: מקס מורון

הזמנות באתר או דרך רשימת ארוחות החג המלאה

משק ברזילי

במעדנייה של מסעדת משק ברזילי הבריאותית-טבעונית מציעים תפריט נטול חיטה, לכבוד הפסח, שיושק במשלוחים בלבד, עד ה-5 באפריל. בין המנות בתפריט: קיש ירוק, עשוי עם קלתית אורז ושקדים במילוי מנגולד, קייל, בצלים, טופו וגבינת קשיו (90 שקלים לקיש בקוטר 24 ס"מ); לביבות כרישה עם טופו, תפוחי אדמה, גבינת קשיו ושמרי בירה, מוגשות עם צזיקי (69 שקלים); סלט אביב, מבוסס על עלי בר, אגסים ביין, גבינת שקדים ווינגרט סלקים (75 שקלים לליטר); תבנית לזניה משפחתית עם פטריות צלויות, עלי מנגולד מוקרמים בבשמל אגוזי לוז וגבינת קשיו (160 שקלים); ובגזרת הקינוחים, עוגת גבינה שבסיסה עשוי אורז ושקדים, והמילוי עשוי גבינת קשיו, סויה וקרם וניל, בציפוי ריבת תותים (180 שקלים); עוגה בחושה עם תפוז קוקוס (48 שקלים) ועוד. בנוסף, לכבוד תחילת האביב, מציעים כאן גם משק מיץ ניקוי אביב, מבוסס תפוח, ג׳ינג׳ר, מלפפון, סלרי ולימון, למי שחפצים בניקוי מיצים לכבוד העונה הזו בשנה (45 שקלים לליטר מיץ שנסחט בעת ההזמנה).

תפריט פסח טבעוני ונטול חיטה, מעדניית משק ברזיליצילום: שי בן אפרים

 הזמנות באתר

קרנבל של בשר בפסח

במעדנייה של אירועי הבשר המוגזמים "קרנבל של בשר" תמצאו ארוחות בסגנון הקרנבל הקרניבורי, אותן אפשר להזמין ל-4 או 10 סועדים (הזמנות מתקבלות עד יום רביעי, ה-24 במרץ). בארוחות הנושא, תמצאו מגוון מנות משתנה, כשבשר הוא העיקר. בין השאר, תמצאו מנות כמו תמרים ממולאים טלה ובקר כמו גם ארטישוק ועגבניות ממולאות; בריסקט ואסאדו מעושנים (חצי קילו וקילו בהתאמה); שוק אווז; סוכריות בשר ועוף שלם צלוי. בין התוספות והממרחים ליד הבשר: תפוחי אדמה, אורז איראני, חזרת ביתי וצ'ימיצ'ורי (525-600 שקלים לארוחה המתאימה ל-4 סועדים; 1,399 לארוחה המתאימה ל-10 סועדים. 131-150 שקלים בממוצע לסועד).

הזמנות באתר

ארוחת חג קטוגנית של השף עודד טלמור

השף עודד טלמור שידוע גם בכינויו Keto Cef מציע ארוחת חג שמבוססת על התזונה הקטוגנית, אותה אפשר להזמין עד יום שלישי ה-23 במרץ. בין המטעמים – חומוס מביצים קשות (50 שקלים); כבד קצוץ (56 שקלים); פרגית במילוי כבדי עוף (180 שקלים); בשר טחון וצנוברים ברוטב אריסה (180 שקלים); זוקיני במילוי קבב מבשק בקר (180 שקלים) ותבשיל לחי בבישול ארוך (225 שקלים). ולקינוח, פרלינים משוקולד מריר 90%, טחינה וחמאת קקאו (54 שקלים ל-150 גרם פרלינים).

זוקיני במילוי קבב, ארוחת חג קטוגנית של השף עודד טלמורצילום: איתי סליקטר

הזמנות באתר או בטלפון: 054-4210482.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ