פשטידת דלעת - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת דלעת

פשטידה שלא מהססת לקחת את המתיקות העדינה של הדלעת ולהדגיש אותה

דרגת קושי: קל
דלעת מאודה
לימור לניאדו תירוש

הפשטידה הנ"ל הולכת מצוין רוטב יוגורט, מומלץ לשלב עם גרעיני דלעת מעל.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם דלעת מבושלת ומעוכה במזלג

כפית חמאה

מעט מלח

2  ביצים

4 כפות קמח (רצוי כוסמין)

2 כפות חמוציות מיובשות

כפית תמצית וניל

2 כפות של ממתיק (דבש או סוכר קנים)

קורט קינמון, ציפורן וג'ינג'ר

הוראות הכנה

מועכים את הדלעת המבושלת ולאחר מכן מערבבים את כל חומרי הגלם יחד.

מכניסים לתבנית משומנת ומקומחת קלות.

אופים כ-40 דקות עד להשחמה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות