הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דלעת מאודה
בקרוב תהיו פשטידת דלעתצילום: לימור לניאדו תירוש
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל

הפשטידה הנ"ל הולכת מצוין רוטב יוגורט, מומלץ לשלב עם גרעיני דלעת מעל.

רכיבים

  • 500 גרם דלעת מבושלת ומעוכה במזלג

  • כפית חמאה

  • מעט מלח

  • 2  ביצים

  • 4 כפות קמח (רצוי כוסמין)

  • 2 כפות חמוציות מיובשות

  • כפית תמצית וניל

  • 2 כפות של ממתיק (דבש או סוכר קנים)

  • קורט קינמון, ציפורן וג'ינג'ר

הוראות הכנה

מועכים את הדלעת המבושלת ולאחר מכן מערבבים את כל חומרי הגלם יחד.

מכניסים לתבנית משומנת ומקומחת קלות.

אופים כ-40 דקות עד להשחמה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ