שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מתכון: ממרח סלמון עם ביצה קשה, זיתי קלמטה ועשבי תיבול

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
כריך עם ממרח סלמון
כריך עם ממרח סלמוןצילום: לימור לניאדו תירוש

תגיות:

רכיבים

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ