מתכון: ממרח סלמון עם ביצה קשה, זיתי קלמטה ועשבי תיבול

ממרח הסלמון מצוין בתוך כריך לארוחת בוקר או צהריים. מתאים לנשיאה ליום טיול, לפיקניק, או לים. יתרונו בכך שהוא נשמר היטב למשך שעות אחדות ללא קירור

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
כריך עם ממרח סלמון
כריך עם ממרח סלמוןצילום: לימור לניאדו תירוש

תגיות:

רכיבים

  • 150 גרם סלמון ביתי משומר, מסונן משמן זית
  • 2 ביצים קשות
  • 6 יחידות זיתי קלמטה קצוצים גס
  • כף מיונז דל שומן
  • רבע כפית חרדל
  • חצי כפית מיץ לימון
  • 2 כפות עשבי תיבול קצוצים כגון: עירית, פטרוזיליה, כוסברה
  • מעט גבעולי סלרי קצוצים דק
  • מעט מלח
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מועכים במזלג את בשר הדג. מגררים על פומפייה ביצים קשות ומוסיפים לסלמון. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים על לחם טרי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ