מתכון לסביצ'ה מוסר ים של איל לביא

מזג האוויר המתחמם הוא הזמן הכי טוב להתחיל להכין סביצ'ה וכשמגלים כמה קל להכינה, מוצאים מנה שחוזרים אליה שוב ושוב

אייל לביא, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אייל לביא, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
סביצ'ה מוסר ים של אייל לביא
סביצ'ה מוסר ים של אייל לביאצילום: נמרוד גנישר
fish
צילום:

רכיבים

  • 250 גרם פילה של דג מוסר ים טרי ללא עור וללא עצמות
  • ענף אחד של סלרי אמריקאי פרוס לפרוסות דקות
  • 1/4 בצל סגול קצוץ דק
  • חופן עגבניות שרי (כ-10 עגבניות שרי חצויות) 1 שן שום כתוש
  • שמן זית
  • 200 גרם גבינת לבנה צאן
  • מיץ מחצי לימון סחוט
  • 1 כף פלפל צ'ילי טרי קצוץ
  • 1 כף טפנאד זיתים שחורים
  • 1 כף עלי בזיליקום קצוצים
  • 1 כף כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות ומעבירים לקערה גדולה.

מוסיפים את הסלרי, הבצל והשום. חוצים את עגבניות השרי ומוסיפים לקערה, יחד עם הטפנאד, הבזיליקום והכוסברה.

מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל וצ'ילי ומערבבים.

להגשה:

בעזרת כף מחלקים את הלבנה ל-5 צלחות הגשה ומורחים את הגבינה בצורת טבעת עגולה. במרכז הטבעת עורמים את הסביצ'ה ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ