מתכון לסביצ'ה מוסר ים של איל לביא - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לסביצ'ה מוסר ים של איל לביא

מזג האוויר המתחמם הוא הזמן הכי טוב להתחיל להכין סביצ'ה וכשמגלים כמה קל להכינה, מוצאים מנה שחוזרים אליה שוב ושוב

דרגת קושי: קל
סביצ'ה מוסר ים של אייל לביא
נמרוד גנישר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

250 גרם פילה של דג מוסר ים טרי ללא עור וללא עצמות

ענף אחד של סלרי אמריקאי פרוס לפרוסות דקות

1/4 בצל סגול קצוץ דק

חופן עגבניות שרי (כ-10 עגבניות שרי חצויות) 1 שן שום כתוש

שמן זית

200 גרם גבינת לבנה צאן

מיץ מחצי לימון סחוט

1 כף פלפל צ'ילי טרי קצוץ

1 כף טפנאד זיתים שחורים

1 כף עלי בזיליקום קצוצים

1 כף כוסברה קצוצה

מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות ומעבירים לקערה גדולה.

מוסיפים את הסלרי, הבצל והשום. חוצים את עגבניות השרי ומוסיפים לקערה, יחד עם הטפנאד, הבזיליקום והכוסברה.

מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל וצ'ילי ומערבבים.

להגשה:

בעזרת כף מחלקים את הלבנה ל-5 צלחות הגשה ומורחים את הגבינה בצורת טבעת עגולה. במרכז הטבעת עורמים את הסביצ'ה ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות