דג מרוקאי פשוט להכנה - מתכון לחג ושבת - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דג מרוקאי פשוט להכנה

כמה פשוט להכין דג מרוקאי לארוחת ערב? ככה: מחממים מחבת רחבה עם שמן זית. מטגנים פלפלים ושום. מוסיפים פטרוזיליה, כוסברה ותבלינים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדגים

6 מנות דרגת קושי: קל
דג בסגנון מרוקאי
תומר אפלבאום
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

6 יחידות דג דניס שלם, מנוקה ללא סנפירים

2 פלפל צ'ילי אדום חריף חצויים לשניים

2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לרצועות עבות

10 שיני שום קלופות

כוס עלי כוסברה חתוכים גס

כוס עלי פטרוזיליה חתוכים גס

2 כפות פפריקה מרוקאית

3 כפות שמן זית

1 לימון חתוך לפרוסות

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים מחבת רחבה עם שמן זית.

מטגנים את הפלפלים והשום.

מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והתבלינים.

מטגנים קלות ומוסיפים 2 כוסות מים.

מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדגים.

מכסים ומבשלים כ-25 דקות נוספות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות