מתכון |

דג מרוקאי קל להכנה

כמה פשוט להכין דג מרוקאי לארוחת ערב? ככה: מחממים מחבת רחבה עם שמן זית. מטגנים פלפלים ושום. מוסיפים פטרוזיליה, כוסברה ותבלינים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדגים

גיא פרץ, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיא פרץ, שף אורח
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
דג בסגנון מרוקאי
דג בסגנון מרוקאיצילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 6 יחידות דג דניס שלם, מנוקה ללא סנפירים
  • 2 פלפל צ'ילי אדום חריף חצויים לשניים
  • 2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לרצועות עבות
  • 10 שיני שום קלופות
  • כוס עלי כוסברה חתוכים גס
  • כוס עלי פטרוזיליה חתוכים גס
  • 2 כפות פפריקה מרוקאית
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 לימון חתוך לפרוסות
  • מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים מחבת רחבה עם שמן זית.

מטגנים את הפלפלים והשום.

מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והתבלינים.

מטגנים קלות ומוסיפים 2 כוסות מים.

מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדגים.

מכסים ומבשלים כ-25 דקות נוספות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ