מוס שוקולד ודובדבני אמרנה - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מוס שוקולד ודובדבני אמרנה

שילוב מנצח של מוס אוורירי ו"פרי השוקולד המושלם", עם הצעה מפתה בדמות קוניאק

6-8 מנות דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם שוקולד מריר קצוץ (לפחות 60% מוצקי קקאו)

חצי כוס חלב
כף סוכר
חלמון
מכל שמנת מתוקה
3 כפות דובדבני אמרנה

הוראות הכנה

ממיסים שוקולד בבן מרי.

מרתיחים בסיר קטן חלב וסוכר ומוסיפים לשוקולד המומס. מערבבים היטב. מצננים לחום הגוף ומוסיפים חלמון. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. 

מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים אותה לתערובת השוקולד. מעבירים לכלי מרכזי או לכוסות אישיות ומצננים. עורמים מעל כל מנה דובדבני אמרנה ומעט מסירופ השימור ומגישים מיד.

לטעם אלכוהולי עדין אפשר להוסיף כף קוניאק לאחר המסת השוקולד ולהחסיר כף מכמות החלב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות