מתכון

פסטת אנשובי וקשקבל

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
זמן בישול:20 דקות

רכיבים

  • 400 גרם פסטה פוסילי
  • 350 גרם ברוקולי
  • 10 יחידות פילה אנשובי
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • גבינת קשקבל כבשים או גבינת צאן קשה אחרת, מגוררת
  • 40 גרם צנוברים קלויים
  • שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

במחבת מחממים שמן זית ומוסיפים שום ואנשובי. מערבבים עד לפירוק האנשובי. מבשלים את הברוקולי בסיר מלא מים.

מסננים ומוסיפים למחבת. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים פסטה לדרגת אל דנטה.

מערבבים עם הרוטב ומזליפים שמן זית. זורים מעל כל מנה גבינה מגורדת וצנוברים קלויים.

תגובות