פסטת אנשובי וקשקבל - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פסטת אנשובי וקשקבל

4 מנות דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

400 גרם פסטה פוסילי

350 גרם ברוקולי

10 יחידות פילה אנשובי

3 שיני שום פרוסות דק

גבינת קשקבל כבשים או גבינת צאן קשה אחרת, מגוררת

40 גרם צנוברים קלויים

שמן זית

מלח ופלפל

הוראות הכנה

במחבת מחממים שמן זית ומוסיפים שום ואנשובי. מערבבים עד לפירוק האנשובי. מבשלים את הברוקולי בסיר מלא מים.

מסננים ומוסיפים למחבת. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים פסטה לדרגת אל דנטה.

מערבבים עם הרוטב ומזליפים שמן זית. זורים מעל כל מנה גבינה מגורדת וצנוברים קלויים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות