סביצ'ה עשבי תיבול - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סביצ'ה עשבי תיבול

קחו דג ים טרי שאתם אוהבים, ערבבו עם קצת עלים ירוקים, לימון ופלפל חריף והניחו על בצק עלים אפוי ותקבלו מנה ראשונה נפלאה. מתכון של השף אורי בירון

מנה לסועד דרגת קושי: קל
סביצ'ה עשבי תיבול
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

ריבוע בצק עלים (על בסיס חמאה) בגודל 15x15 ס"מ, אפוי עד להזהבה מלאה

12-10 פרוסות דקות של דג ים טרי

צרור כוסברה קצוצה

צרור פטרוזיליה קצוצה

צרור נענע קצוצה

כפית פלפל חריף פרוס לטבעות דקות

5 פרוסות דקות של צנונית

חופן בצל סגול קצוץ גס

מלח ופלפל

שמן זית ומיץ לימון

הוראות הכנה

מחממים מעט את הבצק עלים.

מערבבים את כל שאר המרכיבים בקערה קטנה.

מניחים את הבצק במרכז צלחת שטוחה וגדולה. מניחים עליו רינג (טבעת מתכת) וממלאים בסביצ'ה. מקשטים בפרוסות צנונית, טבעות פלפל חריף ועלי נענע קטנטנים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות