מתכון

סביצ'ה לימוני חריף על בצק עלים

קחו דג ים טרי שאתם אוהבים, ערבבו עם קצת עלים ירוקים, לימון ופלפל חריף והניחו על בצק עלים אפוי ותקבלו מנה ראשונה נפלאה. מתכון של השף אורי בירון

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:מנה לסועד
סביצ'ה עשבי תיבול
סביצ'ה עשבי תיבולצילום: תומר אפלבאום
צילום: דניאל לילה

רכיבים

  • ריבוע בצק עלים (על בסיס חמאה) בגודל 15x15 ס"מ, אפוי עד להזהבה מלאה
  • 12-10 פרוסות דקות של דג ים טרי
  • צרור כוסברה קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור נענע קצוצה
  • כפית פלפל חריף פרוס לטבעות דקות
  • 5 פרוסות דקות של צנונית
  • חופן בצל סגול קצוץ גס
  • מלח ופלפל
  • שמן זית ומיץ לימון

הוראות הכנה

מחממים מעט את הבצק עלים.

מערבבים את כל שאר המרכיבים בקערה קטנה.

מניחים את הבצק במרכז צלחת שטוחה וגדולה. מניחים עליו רינג (טבעת מתכת) וממלאים בסביצ'ה. מקשטים בפרוסות צנונית, טבעות פלפל חריף ועלי נענע קטנטנים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ