מתכון

סשימי לוקוס, מלפפונים וקוויאר

ישי אטיאס ,שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ישי אטיאס ,שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
סשימי לוקוס

רכיבים

  • 200 גרם לוקוס נקי מעצמות ועור
  • 20 סמ"ק יוזו (מיץ הדרים יפאני) או מיץ לימון טרי
  • 60 סמ"ק שמן זית
  • 1 פלפל חריף פרוס דק
  • 4 מיני מלפפונים פרוסים דק
  • 2 מיני צנוניות פרוסות דק
  • 2 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק ומונחים במי קרח
  • 2 כפות קוויאר סלמון
  • 6 זיתי טאסוס מגולענים
  • חצי כוס עלי כוסברה
  • מלח ופלפל גרוס טרי

הוראות הכנה

מסדרים בצלחת את נתחי הדג ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס (אם משתמשים במיץ יוזו, לא מוסיפים מלח).

מסדרים את הירקות: מתחילים במלפפונים, ממשיכים בצנוניות, מוסיפים פלפל חריף, זיתים ובצל. מקשטים בקוויאר ולקישוט מוסיפים עלי כוסברה. מזליפים מעל מעט מיץ לימון ושמן זית.

תגובות