סשימי לוקוס, מלפפונים וקוויאר - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סשימי לוקוס, מלפפונים וקוויאר

4 מנות דרגת קושי: קל
סשימי לוקוס
אייל קרן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם לוקוס נקי מעצמות ועור

20 סמ"ק יוזו (מיץ הדרים יפאני) או מיץ לימון טרי

60 סמ"ק שמן זית

1 פלפל חריף פרוס דק

4 מיני מלפפונים פרוסים דק

2 מיני צנוניות פרוסות דק

2 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק ומונחים במי קרח

2 כפות קוויאר סלמון

6 זיתי טאסוס מגולענים

חצי כוס עלי כוסברה

מלח ופלפל גרוס טרי

הוראות הכנה

מסדרים בצלחת את נתחי הדג ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס (אם משתמשים במיץ יוזו, לא מוסיפים מלח).

מסדרים את הירקות: מתחילים במלפפונים, ממשיכים בצנוניות, מוסיפים פלפל חריף, זיתים ובצל. מקשטים בקוויאר ולקישוט מוסיפים עלי כוסברה. מזליפים מעל מעט מיץ לימון ושמן זית.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות