מרק יוגורט קר - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק יוגורט קר

דרגת קושי: קל
מרק יוגורט
נועם בן אהרון
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/2 ליטר יוגורט 3%

150 מ"ל שמנת מתוקה 32%

75 מ"ל יין לבן

4 גרם מלח

קורט פלפל לבן טחון

גרדה מ-1/2 לימון

5 גרם שום כתוש

50 מ"ל שמן זית

3-4 ענפי שמיר

חופן גרגר נחלים

2 מלפפונים מקולפים ופרוסים

חופן במיה נקייה, שטופה וחצויה. ללא העוקץ

הוראות הכנה

בקערה מערבבים: יוגורט, שמנת, יין לבן, מלח, פלפל, גרדת לימון, שום כתוש ושמן זית, עד לקבלת מרקם חלק.

מוזגים לצלחת הגשה עמוקה עד לחצי הגובה. מסדרים מעל את השמיר, גרגר הנחלים, המלפפונים והבמיה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות