מתכון

מרק יוגורט קר

אמילי גולדברג, שפית אורחת
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אמילי גולדברג, שפית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מרק יוגורט
צילום: נועם בן אהרון

רכיבים

  • 1/2 ליטר יוגורט 3%
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה 32%
  • 75 מ"ל יין לבן
  • 4 גרם מלח
  • קורט פלפל לבן טחון
  • גרדה מ-1/2 לימון
  • 5 גרם שום כתוש
  • 50 מ"ל שמן זית
  • 3-4 ענפי שמיר
  • חופן גרגר נחלים
  • 2 מלפפונים מקולפים ופרוסים
  • חופן במיה נקייה, שטופה וחצויה. ללא העוקץ

הוראות הכנה

בקערה מערבבים: יוגורט, שמנת, יין לבן, מלח, פלפל, גרדת לימון, שום כתוש ושמן זית, עד לקבלת מרקם חלק.

מוזגים לצלחת הגשה עמוקה עד לחצי הגובה. מסדרים מעל את השמיר, גרגר הנחלים, המלפפונים והבמיה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ