בצק פיצה בסיסי - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בצק פיצה בסיסי

סוד ההצלחה של פיצה טובה טמון בבצק. הכירו את המתכון הבסיסי שצריך לדעת להכנת בצק פיצה

דרגת קושי: קל
פיצה של ג'ורג'יו סופינו
אילן מור

הבסיס לפיצה מוצלחת הוא הבצק. כשיש בסיס טוב אפשר להחליט על תוספות לפי החשק והדמיון

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

250 גרם קמח ועוד קצת לקימוח

1 כפית מלח

15 גרם שמרים טריים

1 כפית סוכר

120 מ"ל מים פושרים

30 מ"ל שמן זית

הוראות הכנה

מניחים את הקמח בקערת לישה. ממיסים את השמרים במים ומוסיפים את הסוכר. לאחר 10 דקות, עם הופעת קצף על פני המים, יוצרים שקע במרכז הקמח ומוסיפים את תערובת השמרים. לשים בידיים עד לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים שמן ומלח ולשים עד שמתקבל בצק אחיד וגמיש. יוצרים מהבצק כדור. מסמנים X עם סכין ומניחים בקערה. מכסים במגבת נקייה ומניחים במקום חמים להתפחה (עד להכפלת הנפח). יוצרים מהבצק צורה של דסקית ומרדדים לפיצה בקוטר של כ-30 ס"מ. בצק זה ישמש בסיס לכל פיצה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות