תבשיל כוסמת וירקות

המתכון מספרה של אולגה רז, "לאכול לחם ולרזות". 6 מנות, 215 קלוריות למנה

אולגה רז
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אולגה רז
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
תבשיל כוסמת וירקות
תבשיל כוסמת וירקותצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 1/2 ק"ג כוסמת שלמה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 סלסילת פטריות שמפיניון פרוסות
  • 1 בצל יבש גדול קצוץ
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 פלפלים אדומים קצוצים
  • 1 גזר מגורר בפומפייה גסה
  • 2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות
  • 3 כוסות מים רותחים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

מחממים בסיר רחב את השמן ומוסיפים את הירקות לפי הסדר הבא: בצל, שום, פטריות פלפלים, גזר, עגבניות. מאדים כ-10 דקות תוך בחישה בכף עץ. שוטפים את הכוסמת במים חמים, מוסיפים לסיר ומאדים עוד כמה דקות. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים ומבשלים כחצי שעה. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ