תבשיל כוסמת וירקות - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל כוסמת וירקות

המתכון מספרה של אולגה רז, "לאכול לחם ולרזות". 6 מנות, 215 קלוריות למנה

דרגת קושי: קל
סלט פאטוש עם כוסמת
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/2 ק"ג כוסמת שלמה

4 כפות שמן זית

1 סלסילת פטריות שמפיניון פרוסות

1 בצל יבש גדול קצוץ

4 שיני שום כתושות

2 פלפלים אדומים קצוצים

1 גזר מגורר בפומפייה גסה

2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות

3 כוסות מים רותחים

1 כף אבקת מרק

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

מחממים בסיר רחב את השמן ומוסיפים את הירקות לפי הסדר הבא: בצל, שום, פטריות פלפלים, גזר, עגבניות. מאדים כ-10 דקות תוך בחישה בכף עץ. שוטפים את הכוסמת במים חמים, מוסיפים לסיר ומאדים עוד כמה דקות. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים ומבשלים כחצי שעה. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות