בלילת בירה פנטסטית של ג'יימי אוליבר - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בלילת בירה פנטסטית של ג'יימי אוליבר

בלילה נהדרת של השף ג'יימי אוליבר שמתאימה לפרוסות עוף, בטטה, בננה, חצילים וקישואים ונקניקיות

דרגת קושי: קל
בלילת בירה
AvGusT174 / Getty Images IL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 חלבונים שהוקצפו לקצף יציב

1 כוס קמח רגיל

מלח, פלפל

1 כוס בירה

1 כף סוכר

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים. 

מניחים לשהות מעט במקרר, טובלים בבלילה את נתחי הדג או העוף או הירקות, ומטגנים אותם בהרבה שמן חם מאוד.

הבלילה הזאת, שנוסתה בביתנו, משמשת את אוליבר לטיגון דגי מרלן בציפוי פריך מאוד, אבל היא נהדרת לפרוסות עוף, בטטה, בננה, חצילים וקישואים ונקניקיות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות