בלילת בירה פנטסטית של ג'יימי אוליבר

בלילה נהדרת של השף ג'יימי אוליבר שמתאימה לפרוסות עוף, בטטה, בננה, חצילים וקישואים ונקניקיות

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נירה רוסו
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
זמן בישול:20 דקות
בלילת בירה

רכיבים

  • 2 חלבונים שהוקצפו לקצף יציב
  • 1 כוס קמח רגיל
  • מלח, פלפל
  • 1 כוס בירה
  • 1 כף סוכר

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים. 

מניחים לשהות מעט במקרר, טובלים בבלילה את נתחי הדג או העוף או הירקות, ומטגנים אותם בהרבה שמן חם מאוד.

הבלילה הזאת, שנוסתה בביתנו, משמשת את אוליבר לטיגון דגי מרלן בציפוי פריך מאוד, אבל היא נהדרת לפרוסות עוף, בטטה, בננה, חצילים וקישואים ונקניקיות.

תגובות