תבשיל חצילים עם תפוחי אדמה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל חצילים עם תפוחי אדמה

תבשיל צמחוני קל להכנה שאפשר לטבען בקלות ולהחליף את השמנת החמוצה בטחינה

4 מנות, 225 קלוריות למנה דרגת קושי: קל
חצילים
לימור לניאדו תירו

 

 

 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

2 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות

4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות

1 בצל גדול קצוץ

2 כפות שמן

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

חצי כפית פפריקה חריפה

1 1/2 כוסות מים רותחים

פטרוזיליה קצוצה

4 כפות שמנת חמוצה או טחינה

הוראות הכנה

במחבת טפלון גדולה מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ.

מוסיפים מים רותחים ותבלינים. מוסיפים את תפוחי האדמה והחצילים ומבשלים על אש נמוכה כשהמחבת מכוסה, חצי שעה או עד שהירקות רכים.

מגישים עם כף שמנת או טחינה ופטרוזיליה קצוצה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות