בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמישה מתכונים שאפשר לעשות עם עדשים

בסלט, בקציצות, במרק הודי ואפילו בסשימי: כל זמן הוא טוב בשביל לבשל עדשים

2תגובות

מתכון לסשימי עדשים עם סורבה ווסאבי של השף אביב משה מתכון לסלט עדשים מונבטות עם גבינת פטה עזים מתכון לתבשיל עדשים בשום, מנגולד ודלורית מתכון לדאל (מרק עדשים) של מסעדת אינדירה מתכון לקציצות עדשים ועשבי תיבול        



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו