בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נשארים בבית: הכינו בעצמכם ארוחה לוולנטיינז דיי

המסעדות צפופות ויקרות? שף אדיר כהן ממסעדת "הרברט סמואל" מציע ארוחה שלמה שכיף לחלוק, בשניים או יותר, מהמנה הראשונה ועד הקינוח

2תגובות
דודו בכר

מתכון לסלט "סנטה מוניקה" (6 סועדים) חומרים: 1/2 אבוקדו חתוך לקוביות 1 חסה אייסברג 1 בצל שאלוט קצוץ מיץ מחצי ליים 80 גרם פרגית או חזה עוף 100 גרם עלי מיקרו כוסברה צנונית חתוכה לרצועות דקות 10 גרם שומשום קלוי 1/2 חלמון מבושל 70 גרם רוטב חלפניו ליים (ניתן לקנות בחנויות אוכל מתמחות) 5 גרם מלח ההכנה: מרתיחים מים בסיר קטן ומוסיפים מלח. חולטים את הפרגיות למשך 5-8 דקות ומקררים. חותכים את הפרגיות (או העוף) לקוביות של 1 ס"מ. בקערה מערבבים את קוביות הפרגית, בצל, אבוקדו ומחצית...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו