נשארים בבית: הכינו בעצמכם ארוחה לוולנטיינז דיי

המסעדות צפופות ויקרות? שף אדיר כהן ממסעדת "הרברט סמואל" מציע ארוחה שלמה שכיף לחלוק, בשניים או יותר, מהמנה הראשונה ועד הקינוח

אדיר כהן, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
אדיר כהן, שף אורח

מתכון לסלט "סנטה מוניקה" (6 סועדים)

חומרים:

1/2 אבוקדו חתוך לקוביות
1 חסה אייסברג
1 בצל שאלוט קצוץ
מיץ מחצי ליים
80 גרם פרגית או חזה עוף
100 גרם עלי מיקרו כוסברה
צנונית חתוכה לרצועות דקות
10 גרם שומשום קלוי
1/2 חלמון מבושל
70 גרם רוטב חלפניו ליים (ניתן לקנות בחנויות אוכל מתמחות)
5 גרם מלח

ההכנה:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ