מתכון: קציצות כרישה צמחוניות עם בורגול של עומר מילר

מרכיבים:1 ק"ג כרשה, 5 תפוחי אדמה, 6 בצלים לבנים, 1/2 כוס בורגול דק, 1 כף קמח, 3 כפות בצל ירוק קצוץ, 1 ביצה, 100 גרם גבינת פטה כבשים מגוררת (אופציה), 1/4 כפית אגוז מוסקט

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד
צילום: לימור לניאדו תירוש

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ