מתכון: קציצות כרישה עם בורגול של עומר מילר

מרכיבים:1 ק"ג כרשה, 5 תפוחי אדמה, 6 בצלים לבנים, 1/2 כוס בורגול דק, 1 כף קמח, 3 כפות בצל ירוק קצוץ, 1 ביצה, 100 גרם גבינת פטה כבשים מגוררת (אופציה), 1/4 כפית אגוז מוסקט

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד

מרכיבים

ההכנה

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ