בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: כנאפה גבינת עזים של השף סהר רפאל

מרכיבים: אטריות קדאיף, עלי תרד, גבינת עזים, חמאה, יין מוסקט, פיסטוקים קצוצים

5תגובות

חומרים:

  • אטריות קדאיף
  • עלי תרד
  • גבינת עזים
  • חמאה
  • יין מוסקט
  • פיסטוקים קצוצים

הכנה:

תחילה נמיס את החמאה, ניצוק אותה על אטריות הקדאיף ונערבב. ניקח חצי מכמות האטריות ונפזר שכבה דקה בתבנית משומנת. נניח מעל את גבינת העזים ועלי התרד, ונכסה הכל באטריות שנותרו. את התבנית נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, עד שהאטריות יקבלו גוון זהוב. את הסירופ נכין מערבוב היין, הסוכר והמוסקט, ניצוק אותו על המאפה לאחר שנאפה, ונפזר מעל פיסטוקים קצוצים.

לירון אבירם


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו