בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: תפוחי אדמה בתנור של שרי אנסקי

תפוחי אדמה שלמים כמספר הסועדים, חמאה, שמנת, מלח

4תגובות

הסוד הוא להשתמש בתפוחי אדמה גדולים במיוחד ולא להכין אותם מראש אלא להגיש מיד כשמוציאים מהתנור.

מרכיבים:

  • תפוחי אדמה כמספר הסועדים
  • חמאה
  • שמנת חמוצה
  • מלח

הכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות. שוטפים את תפוחי האדמה, מנגבים את הקליפה ומניחים בתבנית שטוחה (לא בצפיפות). אפשר גם להניח ישר על הרשת. לא משמנים, לא ממליחים והכי חשוב - לא עוטפים בנייר כסף. תפוחי האדמה צריכים לקבל חום ישיר שמאפשר לקליפה להתייבש ולתפוח לקבל קרום פריך כמו של בגט. אופים כשעה וחצי עד שעתיים.

מוציאים מהתנור, חותכים חריץ לאורך, מועכים קצת במזלג את תוך התפוח, דוחסים פנימה חמאה ושמנת חמוצה, זורים מלח ומגישים מיד.

* אפשר גם לגרד פנימה קצת גבינת פרמזן או להוסיף שום קצוץ עם קצת פטרוזיליה או בצל מטוגן. נורא טעים להוסיף דג מלוח כבוש עם בצל.

לימור לניאדו תירו


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו