בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איזו קציצה

מתכונים לקציצות הביתיות של פעם

אין כמו ארוחת צהריים של קציצות ביתיות כמו של פעם. השף זמי שרייבר (סנדר) חוזר למתכונים מבית אבא ומביא ארבע קציצות קלאסיות עם טוויסט

4תגובות

לזמי שרייבר ממסעדת סנדר הוותיקה בשוק לוינסקי יש באמתחתו מתכוני קציצות בני יותר משמונים שנה. מתכוני הקציצות שלו שעברו בירושה, מהווים עבורו בסיס והתחלה לכל מתכון של קציצה ברוטב. שרייבר מציע להכין את הקציצות לפי המתכונים המצורפים ולטגן חצי טיגון. להכין אחר כך רוטב אהוב (עגבניות / שום / ירקות) ולהוסיף  את הקציצות ולבשל ברוטב למשך 4-5 דקות. הנה ארבעה מתכוני קציצות אפויות ומטוגנות לארוחת הצהריים.

מתכון לקציצות בשר מטוגנות

קציצות בקר מטוגנות
תומר אפלבאום

מתכון לקציצות עוף

קציצות עוף
תומר אפלבאום

מתכון לקציצות אפויות
 

קציצות אפויות
תומר אפלבאום

מתכון לקציצות כוסמת וירקות

קציצות כוסמת וירקות
תומר אפלבאום

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו