איזו קציצה |

מתכונים לקציצות הביתיות של פעם

אין כמו ארוחת צהריים של קציצות ביתיות כמו של פעם. השף זמי שרייבר (סנדר) חוזר למתכונים מבית אבא ומביא ארבע קציצות קלאסיות עם טוויסט

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
זמי שרייבר, שף אורח

לזמי שרייבר ממסעדת סנדר הוותיקה בשוק לוינסקי יש באמתחתו מתכוני קציצות בני יותר משמונים שנה. מתכוני הקציצות שלו שעברו בירושה, מהווים עבורו בסיס והתחלה לכל מתכון של קציצה ברוטב. שרייבר מציע להכין את הקציצות לפי המתכונים המצורפים ולטגן חצי טיגון. להכין אחר כך רוטב אהוב (עגבניות / שום / ירקות) ולהוסיף  את הקציצות ולבשל ברוטב למשך 4-5 דקות. הנה ארבעה מתכוני קציצות אפויות ומטוגנות לארוחת הצהריים.

צילום: תומר אפלבאום

צילום: תומר אפלבאום


קציצות אפויות על תפוחי אדמה בתנורצילום: תומר אפלבאום

צילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ