בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: לביבות פתיתים עם ירקות

הלביבות האלה מכילות שפע של ירקות טריים ופתיתים, ואפשר לטגן אותן במחבת מצופה עם מעט שמן או לאפות ולזלול גם בעצמכם

תגובות
לביבות פתיתים
דניה ויינר

מתכון ללביבות פתיתים עם ירקות

חומרים ל-20 קציצות קטנות:

1 כוס פתיתים מבושלים לפי הוראות היצרן

1 בצל סגול

1 גזר

1 קישוא

4 ביצים טרופות

3-2 כפות פירורי לחם

מלח ופלפל שחור טחון

3-2 כפות שמן לטיגון

ההכנה:

מגררים בצל, גזר וקישוא על פומפייה או במעבד מזון עם דסקית מתאימה. סוחטים את עודפי הנוזלים בשתי ידיים ומעבירים לקערה.

מוסיפים פתיתים מבושלים, ביצים, פירורי לחם, מלח ופלפל ומערבבים.

מחממים מחבת טפלון עם 2 כפות שמן. יוצרים קציצות בידיים רטובות או מניחים כף תערובת במחבת ומטגנים כ-2 דקות מכל צד. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

אם מחליטים לאפות, מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים את הקציצות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מתיזים ספריי שמן מעל ואופים 20-15 דקות להזהבה.

_

המתכון באדיבות השפית אורלי פלאי ברונשטיין ל"אוסם"



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו