מתכון: כנאפה גבינת עזים של השף סהר רפאל - ראשונות ותוספות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: כנאפה גבינת עזים של השף סהר רפאל

מרכיבים: אטריות קדאיף, עלי תרד, גבינת עזים, חמאה, יין מוסקט, פיסטוקים קצוצים

דרגת קושי: קל
לירון אבירם
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

אטריות קדאיף

עלי תרד
גבינת עזים
חמאה
יין מוסקט
סוכר
פיסטוקים קצוצים

הוראות הכנה

תחילה נמיס את החמאה, ניצוק אותה על אטריות הקדאיף ונערבב. ניקח חצי מכמות האטריות ונפזר שכבה דקה בתבנית משומנת. נניח מעל את גבינת העזים ועלי התרד, ונכסה הכל באטריות שנותרו. את התבנית נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, עד שהאטריות יקבלו גוון זהוב. את הסירופ נכין מערבוב היין, הסוכר והמוסקט, ניצוק אותו על המאפה לאחר שנאפה, ונפזר מעל פיסטוקים קצוצים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות