מתכון: כנאפה גבינת עזים של השף סהר רפאל

מרכיבים: אטריות קדאיף, עלי תרד, גבינת עזים, חמאה, יין מוסקט, פיסטוקים קצוצים

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • אטריות קדאיף
  • עלי תרד
  • גבינת עזים
  • חמאה
  • יין מוסקט
  • סוכר
  • פיסטוקים קצוצים

הוראות הכנה

תחילה נמיס את החמאה, ניצוק אותה על אטריות הקדאיף ונערבב. ניקח חצי מכמות האטריות ונפזר שכבה דקה בתבנית משומנת. נניח מעל את גבינת העזים ועלי התרד, ונכסה הכל באטריות שנותרו. את התבנית נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, עד שהאטריות יקבלו גוון זהוב. את הסירופ נכין מערבוב היין, הסוכר והמוסקט, ניצוק אותו על המאפה לאחר שנאפה, ונפזר מעל פיסטוקים קצוצים.

תגובות