אטריות קדאיף
מתכון: כנאפה גבינת עזים של השף סהר רפאל
מרכיבים: אטריות קדאיף, עלי תרד, גבינת עזים, חמאה, יין מוסקט, פיסטוקים קצוצים

רכיבים
הוראות הכנה
תחילה נמיס את החמאה, ניצוק אותה על אטריות הקדאיף ונערבב. ניקח חצי מכמות האטריות ונפזר שכבה דקה בתבנית משומנת. נניח מעל את גבינת העזים ועלי התרד, ונכסה הכל באטריות שנותרו. את התבנית נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, עד שהאטריות יקבלו גוון זהוב. את הסירופ נכין מערבוב היין, הסוכר והמוסקט, ניצוק אותו על המאפה לאחר שנאפה, ונפזר מעל פיסטוקים קצוצים.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר