מתכון לקרם חצילים של השף עומר מילר - ראשונות ותוספות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לקרם חצילים של השף עומר מילר

אחת ממנות הדגל של השף עומר מילר היא הקרם חצילים ממסעדת "חדר אוכל". כך תכינו אותה בבית

4 סועדים דרגת קושי: קל
איתי ספיבק
7תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 4

רכיבים

2 חצילים קלויים וקלופים

1 כף גבינת שמנת או לבנה

1 חלמון

כוס שמן קנולה

1 כף מיץ לימון

1 כפית סילאן

1 כפית צנוברים קלויים

הוראות הכנה

קולים את החצילים על להבה גלויה. חורכים אותם היטב ומקלפים בזהירות בעודם חמים, בלי לפגוע בבשרו הלבן של החציל. מקררים היטב.

במעבד מזון טוחנים את החצילים יחד עם הגבינה, החלמון ומיץ הלימון. מזליפים תוך כדי טחינה את השמן עד לקבלת מרקם קרמי. מתבלים במלח ופלפל שחור. לפני ההגשה מזליפים מעט סילאן וצנוברים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות