איך מכינים הום פרייז כמו במסעדה? - ראשונות ותוספות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים הום פרייז כמו במסעדה?

יש תחליף לצ'יפס. הם ממכרים ואי אפשר להפסיק לאכול אותם, למה שלא תכינו בבית הום פרייז, קוביות תפוחי אדמה מצופים כל טוב? מתכון של השף גרישה סוניטצקי ממייקס פלייס

דרגת קושי: קל
הום פרייז
גליה אבירם
8תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 3

רכיבים

4 תפוחי אדמה אדומים (רצוי בגודל בינוני)

200 גרם רוטב צ׳ילי מתוק

50 גרם מיונז

2 כפיות רוטב סויה

3 טיפות רוטב ווסטרשיר

מלח ופלפל

הוראות הכנה

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות של 1.5 ס״מ ומבשלים במים שרתחו מראש במשך 10 דקות. מסננים ומקררים את תפוחי האדמה במים קרים או קרח.

מסננים את המים היטב ומניחים בצד לכמה רגעים על מנת לאהגיר את כל הנוזלים.

מטגנים את הקוביות בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום מוזהב.

בינתיים, בקערה מערבבים את הצ׳ילי מתוק, מיונז, ווסטרשיר ורוטב סויה.

כשכל קוביות תפוחי האדמה מטוגנות, מערבבים אותן עם הרוטב ומוודאים שהן מצופות היטב.

מניחים בתבנית אפייה ואופים כ-10-15 דקות בחום של 180c, עד שהכל נהיה מקורמל ומבריק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות