אורז פריך (Crispy Rice)

חטיף מהמטבח התאילנדי שנחמד לנשנש סתם כך, לשלב במרקים וסלטים כקרוטונים או עם מטבלים שונים כקרקרים

אורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
1.9377693
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
30 דקות

זהו מתכון עקרוני ולכן, הוא ללא כמויות. אפשר להכין אותו מאורז מאודה רגיל וגם מאורז דביק.


     

רכיבים

  • אורז מבושל

  • מים

  • שמן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-140 מעלות.

משטחים את האורז המבושל בתבנית ומניחים לו להתייבש 20 דקות בחום נמוך.

מוציאים בעזרת מרית ומטגנים בשמן עמוק עד שהאורז פריך ושחום.

מצננים ושוברים לחתיכות. שומרים בכלי אטום יום-יומיים או עד שבוע במקרר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ