פירה כרובית - ראשונות ותוספות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פירה כרובית

גרסה אחרת קצת לפירה המוכר והאהוב, עם כרובית בתפקיד תפוח האדמה

4 מנות דרגת קושי: קל
פירה כרובית
Getty Images ISRAEL

מתכון מתוך הספר "גורמה בריא" מאת דליה אבישר ושלי ענבר בהוצאת ליאור שרף-הפצות.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 כרובית גדולה מופרדת לפרחים

3 כפות שמנת לבישול 15%

1 כף קורנפלור

רבע כוס חלב קר

קמצוץ אגוז מוסקט

1 כף חמאה

מלח ופלפל שחור גרוס טרי

הוראות הכנה

מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים עד להתרככות סבירה. מסננים ומייבשים. מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית יחד עם השמנת. מחזירים לסיר. מערבבים את הקורנפלור החלב ומוסיפים למחית. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כ-15 דקות. מוסיפים את החמאה, מערבבים ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות