בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"יין תעשייתי בשבילי זה כמו קוקה-קולה עם אלכוהול"

מרצ׳לו רייכמוט, החליט לסטות מדרך ייצור היין אותה למד בלימודי הנדסת יינות וללכת אחר הטבע. ביקור ביקב הרומנטי שלו בפיימונטה, מציג גישה אחרת ליין טבעי

2תגובות
חוות "Cascina Le Rocche"
מאי סירי

אני חוזר מהאוניברסיטה הביתה באופניים ופוגש את השותף שלי פלה. תוך כדי שיחת החולין, הוא מספר שהבוקר ביקר ביקב מיוחד מאוד לא רחוק מהבית שלנו, אולי 25 דקות נסיעה. פלה, במקור משבדיה, התמחה ביין באזורים שונים באיטליה לפני שהגיע ללמוד באוניברסיטה של ברה. הוא סיפר שלבעל היקב יש גישה יפה וציורית לגבי ייצור יין טבעי ושחובב רומנטיקה מושבע שכמוני חייב לפגוש אותו. לא היססתי והרמתי אליו טלפון. קול ישנוני ענה מעבר לקו ובעל היקב נשמע כמי שהופרעה שנת הצהריים האיטלקית שלו. שאלתי אם אפשר להגיע עם כמה סטודנטים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו