"יין תעשייתי בשבילי זה כמו קוקה-קולה עם אלכוהול"

מרצ׳לו רייכמוט, החליט לסטות מדרך ייצור היין אותה למד בלימודי הנדסת יינות וללכת אחר הטבע. ביקור ביקב הרומנטי שלו בפיימונטה, מציג גישה אחרת ליין טבעי

בן סימן-טוב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בן סימן-טוב

אני חוזר מהאוניברסיטה הביתה באופניים ופוגש את השותף שלי פלה. תוך כדי שיחת החולין, הוא מספר שהבוקר ביקר ביקב מיוחד מאוד לא רחוק מהבית שלנו, אולי 25 דקות נסיעה. פלה, במקור משבדיה, התמחה ביין באזורים שונים באיטליה לפני שהגיע ללמוד באוניברסיטה של ברה. הוא סיפר שלבעל היקב יש גישה יפה וציורית לגבי ייצור יין טבעי ושחובב רומנטיקה מושבע שכמוני חייב לפגוש אותו. לא היססתי והרמתי אליו טלפון. קול ישנוני ענה מעבר לקו ובעל היקב נשמע כמי שהופרעה שנת הצהריים האיטלקית שלו. שאלתי אם אפשר להגיע עם כמה סטודנטים נוספים לדבר איתו ולטעום מהיינות שלו. הוא ענה: "תשמע, אני בבית, תבוא מתי שתרצה".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ