מתכון: תבשיל אורז בפול

אורז טעים, שזור בפולים ירקרקים והרבה ירוק קצוץ, כמו שאמא של מיכל היתה עושה. מגישים עם הרבה יוגורט ונענע קצוצה

הילה קריב, ביסים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הילה קריב, ביסים
פיתה, שמן זית, כוסברה ושום. שווה כל טיפת שומן מיותרתצילום: הילה קריב
הילה קריב מגישה אורז פולצילום: הילה קריב

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ