ארוחת הבוקר של בלקן היא המשתלמת בעיר, אבל האם היא טעימה?

שירות נינוח ומהיר, אוכל שמח וצבעוני ומלבי ששווה את חיפוש החניה - רק למה הלחם כל כך עלוב? אכלנו במסעדה ריקה מאדם ונהנינו מכל רגע

עלמא אליוט הופמן
עלמא אליוט הופמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עלמא אליוט הופמן
עלמא אליוט הופמן

שישי בבוקר, רחוב החשמונאים בתל אביב סואן. השמש יצאה סוף סוף, ואיתה גם האנשים. אחרי שנים של אפרוריות ושיממון, המרובע הכעור ששמו כיכר גבעון, הופך סוף סוף למוקד משיכה מעניין. אמנם אביבי ועמוס בחוץ, אך מסעדת בלקן עומדת בודדה וריקה לחלוטין. האם העדר לקוחות מעיד על טיבו של המקום? במקרה הזה, כפי שנגלה בהמשך – התשובה אינה חד משמעית.

עלמא אליוט הופמן

עלמא אליוט הופמן

עורכת מדור משפחה, העוסק בזוגיות ויחסים, הריון ולידה, חינוך וגידול ילדים.

לפני כן שימשה כעורכת עכבר העיר, שם החלה כעיתונאית ומבקרת מוזיקה. ב"הארץ" כותבת בין היתר את 'מאבדת מזון', מדור המגיש מתכונים קלים לאנשים עובדים ולהורים עסוקים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ