בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צפו

איך מכינים שקשוקה? המתכון למתחילים

צפו: מדריך קל לביצוע השקשוקה הכי טעימה במזרח התיכון

43תגובות
שקשוקה
שירן כרמל

שקשוקה היא אחד המאכלים האהובים על ישראלים בלי קשר לעדה מסוימת. זאת על אף שהמנה המסורתית, הגיעה לישראל על ידי מהגרים מצפון אפריקה. המתכון המסורתי מכיל רוטב של עגבניות מתובלות ומבושלות ועליו נרקחות גם ביצים. כמנת חובה בלא מעט בתי קפה ומסעדות ברחבי הארץ, לפחות בארוחות הבוקר, השקשוקה כבר מזמן התרחקה מהמתכון המסורתי. כיום לא קשה למצוא פרשנויות עדכניות שונות ומשונות לרוטב השקשוקה שחורג מקו העגבניות. כך למשל נכנסו מגוון ירקות ירוקים, גבינות או בשרים, חציל וכרוב, פטה, נקניקיות ועוד. גרסאות מסוימות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו