בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בוקר לאמיצים

מתכון לקרואסון שקדי עגל

שכחו מקרואסון שוקולד, אמיצים באמת יאכלו קרואסון שקדים, כלומר עם שקדי עגל. השף אסף שנער (חוות צוק המעדנייה) עם מתכון מושחת שרק נראה מסובך

12תגובות

החומרים:

קרואסון חמאה גדול

ממרח צ'ימיצ'ורי

ממרח לימון כבוש

120 גרם שקדי עגל

בצל קטן חתוך לאורך

פלפל אדום חתוך לרצועות שתי כפות עלי פטרוזיליה

מלח

פלפל

שמן זית

אנטולי מיכאלו

ההכנה:

במחבת עם שמן זית מטגנים בצל ופלפל אדום עם מעט מלח ופלפל עד שלושת רבע ריכוך ומניחים בצד.

על אש בינונית מטגנים במחבת עם שמן זית את שקדי העגל עם מלח ופלפל כ-5-6 דקות מכל צד.

חותכים שקד אחד באמצע על מנת לבדוק מידת עשייה. מוסיפים את הבצל והפלפל ומערבבים.

מחממים תנור ל-180 מעלות, פותחים את הקרואסון כסנדוויץ'' ומורחים בכל צד צ'ימיצ'ורי וממרח לימון כבוש.  מכניסים לתנור לדקה שתיים.

מוסיפים למלית עלי פטרוזיליה ושפריץ של מיץ לימון טרי, מערבבים וממלאים את הקרואסון.

מגישים לצד סלט עגבניות רענן.

רוצים להישאר מעודכנים בכל מה שקורה במדור האוכל? לחצו כאן: http://bit.ly/1jJ3xdy



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו