בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך תכינו מסיבת טורטיות עם הילדים

למסיבת יום הולדת או סתם אחר צהריים של בילוי עם הילדים בחופש הגדול - למה שלא תכינו טורטיות שמחות וצבעוניות?

5תגובות

"עורכים את כל החומרים על השולחן ונותנים לילדים להרכיב לבד טורטיות עם שפע של תוספות בריאות וצבעוניות", אומר השף איתמר דוידוב. "אפשר לשחק עם התוספות, לצייר פרצופים מעגבניות, פלפלים וזיתים – והאוכל תמיד יותר טעים כשמכינים אותו לבד".

החומרים:

טורטיות מקמח חיטה או תירס – 2 טורטיות לפחות לילד
גבינת מוצרלה או גבינה צהובה
סלסה פהיטה (לא חריפה)
גרעיני תירס מתוק
פלפל אדום / צהוב / ירוק חתוך לעיגולים
עגבניות שרי חצויות
זיתים ירוקים מגולענים פרוסים
עוד תוספות שאוהבים כמו גבינה בולגרית, טונה, פטריות טריות פרוסות

באדיבות איתמר דוידוב

עוד דברים שצריך להכין:

דפי אפייה
מברשות צבע חדשות (למרוח את הסלסה)
טוש שכותב על נייר פרגמנט – כדי לרשום את שמו של הילד ליד הפיצה שלו

איתמר דוידוב

ההכנה:

הילדים מורחים סלסה על הטורטייה, מוסיפים את התוספות שהם אוהבים ומפזרים בסוף מעט גבינה צהובה / מוצרלה.

חשוב מאוד להקפיד שלא יעמיסו על הטורטייה כמות גדולה של תוספות כדי שזאת תוכל לעמוד במשימה.

מחממים את התנור ואופים כמה דקות עד שהגבינה נמסה.

כשהפיצות מוכנות יושבים ביחד וזוללים בהנאה.

איתמר דוידוב

האופציה המתוקה:

אחרי הטורטיות המלוחות (או במקומן) אפשר להכין קינוח מתוק על אותו עיקרון:

החומרים:
טורטיות כמספר המשתתפים
ממרח שוקולד: שוקולד למריחה מדולל במעט שמנת מתוקה
ממרח בהיר: ממרח שקדים או חלבה, מדולל בשמנת מתוקה

מגש של תוספות:
M&M
סוכריות צבעוניות לעוגות
תמרים מגולענים ופרוסים לאורך
משמשים מיובשים פרוסים לאורך
צימוקים כהים קטנים
פיסטוקים קלופים (לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 3)
פירות טריים חתוכים

נותנים לילדים למרוח את הטורטיות בממרחים ולפזר את התוספות – וזוללים בהנאה.

איתמר דוידוב הוא השף והבעלים של חברת טרז פזוס

רוצים להישאר מעודכנים בכל מה שקורה במדור האוכל? לחצו כאן: http://bit.ly/1jJ3xdy

לשאלות, הערות, רעיונות ובקשות, כתבו לנו: food@haaretz.co.il



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו