בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים למנות ישראליות עם גרגירי חומוס

בסלט או בתבשיל, בשקשוקה או בסמבוסק, השף יניב כספי (מרשת מסעדות השוק כספי) נותן כבוד לגרגיר

תגובות

חומוס. מילת קסם שמהלכת עלינו פלאים ולא בכדי. הקטנייה הנפלאה הזו הקרויה בעצם חימצה, על שם ההחמצה המהירה שלה. כולם מדברים על חומוס וחושבים על אותה צלחת מהבילה ושוכחים כי מדובר בגרגירי בריאות, בעלי ערכים תזונתיים גבוהים, עשירים בחלבון וחומצות אמינו. במטבחי המסעדות היום, משתמשים בגרגרי החומוס בעיקר להכנת פלאפל, תבשילים שונים וכמובן להכנת "הממרח" הידוע, כשטוחנים ביחד איתו טחינה גולמית, אבל אפשר לעשות עמם עוד כל כך הרבה דברים חוצי מטבחים וסגנונות וכשכולם מדברים על מהפכת הבריאות על מנות שיש להוציא מהתפריט, אני חושב על מנות שנעים לי לאכול בכל עונה ובכל מצב, עם האהבה הגדולה שלי - החומוס.

מתכון לתבשיל גרגירי חומוס עם עגבניות ופלפל חריף

תבשיל גרגירי חומוס עם עגבניות ופלפל חריף
דודו בכר

מתכון לסלט כרובית עם גרגירי חומוס


סלט כרובית עם גרגירי חומוס
דודו בכר

מתכון לסמבוסק ממולא בגרגירי חומוס


סמבוסק ממולא בגרגירי חומוס
דודו בכר

מתכון לשקשוקה עם גרגרי חומוס

שקשוקה עם גרגירי חומוס
דודו בכר

מתכון לטאבולה גרגירי חומוס

טאבולה גרגירי חומוס
דודו בכר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו