מתכון |

אומלט קישואים ונבטים

מתכון מהיר שמדרג את האומלט המוכר

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אומלט קישואים ונבטים
חנה גרשוני

מתכון לאומלט קישואים ונבטים

חומרים:

1 כף שמן

1 כוס בצל קצוץ

2 קישואים מגוררים גס

2 כפות נבטי שעועית

2 ביצים טרופות

1 כף שמיר קצוץ

מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה:

מחממים במחבת טפלון גדולה את השמן, מוסיפים את הבצל, מכסים ומאדים עד שיתרכך. מוסיפים את הקישואים המגוררים והנבטים ומאדים עוד דקות אחדות.

מוסיפים את הביצים והשמיר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים תוך בחישה דקות אחדות, עד שהביצים יתקרשו.

שתי מנות - 110 קלוריות למנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ