בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

אומלט קישואים ונבטים

מתכון מהיר שמדרג את האומלט המוכר

תגובות
אומלט קישואים ונבטים
אביעד הרמן

מתכון לאומלט קישואים ונבטים

חומרים:

1 כף שמן

1 כוס בצל קצוץ

2 קישואים מגוררים גס

2 כפות נבטי שעועית

2 ביצים טרופות

1 כף שמיר קצוץ

מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה:

מחממים במחבת טפלון גדולה את השמן, מוסיפים את הבצל, מכסים ומאדים עד שיתרכך. מוסיפים את הקישואים המגוררים והנבטים ומאדים עוד דקות אחדות.

מוסיפים את הביצים והשמיר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים תוך בחישה דקות אחדות, עד שהביצים יתקרשו.

שתי מנות - 110 קלוריות למנה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו