בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

איך עושים בקלות חביתת ירק משגעת?

יש 4,008 דרכים בדוקות להכין חביתת ירק. הנה אחת, לשני סועדים, עם שילוב מפתה

תגובות
חביתת ירק
רמי שלוש

יש כ-4,008 דרכים בדוקות להכין חביתת ירק. הנה אחת, לשני סועדים, עם שילוב מפתה. הגישו עם גבינת פרמזן מגוררת בצד.

ואיך מגררים פרמזן? יש המון מכשירים ידניים, אבל לתוצאה מופלאה צריך להכניס גוש קטן של פרמזן לתוך מעבד מזון חמוש בדסקית הגירור הדקה ביותר. האופן הנכון הוא להחזיק במכסה מעל לגוש הגבינה כך שלא יעוף החוצה, אבל לא ללחוץ בשום צורה על הגוש, כדי שלא יימעך כלפי המגררת. באופן זה מתקבל גירור דקיק במיוחד ונטול מאמץ מיוחד, וכל מי שיישבע לכם במגררת הידנית שלו מאיטליה מוזמן לפצוע את ידיו עליה שעה שאנו מאחסנים את הגבינה המגוררת בכלי אטום, במקרר. עכשיו לחביתה:

מתכון לחביתת ירק:

חומרים:

4 ביצים טרופות

1 קישוא קטן, שטוף היטב

2 כפות שמיר קצוץ

3 כפות עירית קצוצה

10 עלי ריחן גזורים במספריים

6-4 כפות שמנת לבישול (15%)

מלח, פלפל

2 כפות גבינה חריפה כלשהי, מגוררת (ועוד גבינה מגוררת לעיטור)

שמן וחמאה לטיגון

הכנה:

1. מערבבים הכל, מחממים במחבת כף שמן ואגוז קטן של חמאה, וכשהם מבעבעים, מטגנים משני הצדדים רבע מן הכמות. בוחשים את התערובת לפני הטיגון.

2. חוזרים על הפעולה שלוש פעמים עם התערובת הנותרת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו