שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

Pannekoeken - מתכון לבלילת פנקייק הולנדית בסיסית

הפנקייק ההולנדי Pannekoeken הוא בדרך כלל גדול יותר והרבה יותר דק מזה האמריקאי. הנה המתכון האמיתי לבלילה פשוטה ומוצלחת

הארץ
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
Pannekoeken
Pannekoeken למתקדמיםצילום: dreamstime
הארץ

מתכון לבלילת פנקייק בסיסית

חומרים:

1 כוס (200 גרם) קמח

כפית אבקת אפייה

מעט מלח

2 ביצים

מים קרים

מעט חמאה

ההכנה:

מערבבים קמח עם אבקת אפייה ומלח, ומוסיפים מים קרים בכמות המספיקה ליצירת בלילה סמיכה. מוסיפים את הביצים ומערבבים. מחממים מעט חמאה במחבת ומעבירים לתוכה את הבלילה בכף. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון חום זהוב.

ממשיכים עד שמטגנים את כל כמות הבלילה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ