מתכון לפנקייק הולנדי קלאסי - Pannekoeken

הפנקייק ההולנדי Pannekoeken הוא בדרך כלל גדול יותר והרבה יותר דק מזה האמריקאי. הנה המתכון האמיתי לבלילה פשוטה ומוצלחת

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
Pannekoeken
Pannekoeken למתקדמיםצילום: dreamstime

מתכון לבלילת פנקייק בסיסית

חומרים:

1 כוס (200 גרם) קמח

כפית אבקת אפייה

מעט מלח

2 ביצים

מים קרים

מעט חמאה

ההכנה:

מערבבים קמח עם אבקת אפייה ומלח, ומוסיפים מים קרים בכמות המספיקה ליצירת בלילה סמיכה. מוסיפים את הביצים ומערבבים. מחממים מעט חמאה במחבת ומעבירים לתוכה את הבלילה בכף. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון חום זהוב.

ממשיכים עד שמטגנים את כל כמות הבלילה.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ