מתכון |

בורקס גבינה ותפוחי אדמה

רוצו לסופר וקנו עלי פילו, כל השאר עלי. אפשר לקרוא לזה בורקס או סתם משולשי פילו ממולאים בגבינה או בתרד, אבל מי צריך הגדרות כשמדובר במנה כל כך ממכרת?

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
משולשי פילו גבינה ותפוחי אדמה. אין טעם להכין פחות מעשרים
משולשי פילו גבינה ותפוחי אדמה. אין טעם להכין פחות מעשרים צילום: ניר כפרי
נירה רוסו

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ