בוקר לאמיצים |

מתכון לקרואסון שקדי עגל

שכחו מקרואסון שוקולד, אמיצים באמת יאכלו קרואסון שקדים, כלומר עם שקדי עגל. השף אסף שנער (חוות צוק המעדנייה) עם מתכון מושחת שרק נראה מסובך

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הארץ

החומרים:

קרואסון חמאה גדול

ממרח צ'ימיצ'ורי

ממרח לימון כבוש

120 גרם שקדי עגל

בצל קטן חתוך לאורך

פלפל אדום חתוך לרצועות שתי כפות עלי פטרוזיליה

מלח

פלפל

שמן זית

הדבר הכי טוב שיכול לקרות לקרואסון, באדיבות חוות צוק המעדנייהצילום: אנטולי מיכאלו

    ההכנה:

    במחבת עם שמן זית מטגנים בצל ופלפל אדום עם מעט מלח ופלפל עד שלושת רבע ריכוך ומניחים בצד.

    על אש בינונית מטגנים במחבת עם שמן זית את שקדי העגל עם מלח ופלפל כ-5-6 דקות מכל צד.

    חותכים שקד אחד באמצע על מנת לבדוק מידת עשייה. מוסיפים את הבצל והפלפל ומערבבים.

    מחממים תנור ל-180 מעלות, פותחים את הקרואסון כסנדוויץ'' ומורחים בכל צד צ'ימיצ'ורי וממרח לימון כבוש. מכניסים לתנור לדקה שתיים.

    מוסיפים למלית עלי פטרוזיליה ושפריץ של מיץ לימון טרי, מערבבים וממלאים את הקרואסון.

    מגישים לצד סלט עגבניות רענן.

    רוצים להישאר מעודכנים בכל מה שקורה במדור האוכל? לחצו כאן: http://bit.ly/1jJ3xdy

    תגובות

    הזינו שם שיוצג באתר
    משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ