פרנץ' טוסט הכי קל שיש

נשארו לכם בבית פרוסות לחם או חלה? לא הכל אבוד. למה לזרוק אם אפשר לטגן אותו עם ביצים וקצת חלב? קבלו מתכון ממכר של השף איתי תמיר (קופי האוס)

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים11
גרסת האננס, קופי האוסצילום: דן פרץ
הארץ
דירוג הגולשים
3 כוכבים
דרגת קושי:קל
זמן בישול:5 דקות

האמריקאים שמנהלים יחסי אהבה-שנאה עם הצרפתים מכנים אותו "French Toast". הישראלים מחקים את האמריקאים וקוראים לו "פרנץ' טוסט", אבל הצרפתים שגילו אותו, ממשיכים לקרוא לו "Pain Perdu" (לחם אבוד), צירוף מלים הכי פרקטי ומסתורי שמישהו יכול היה לכנות את הלחם. קבלו מתכון מהיר וממכר של השף איתי תמיר (קופי האוס).

רכיבים

  • 2 פרוסות לחם לבן (רצוי קסטן)
  • ביצה אחת
  • אבקת סוכר
  • שמנת
  • מייפל
  • בננה ותפוח עץ
  • קמצוץ חמאה
  • כפית סוכר

הוראות הכנה

פורסים את הלחם למשולשים.

טובלים בבלילת ביצה ומטגנים.

מטגנים את הבננה ואת תפוח העץ בחמאה וסוכר.

מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם מייפל ושמנת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ