מתכון

פנקייק טבעוני לארוחת בוקר

מי אמר שטבעונים לא יכולים להתענג על פנקייק טעים? הקונדיטורית הטבעונית שני רייך עם מתכון פשוט וקל לפנקייק נהדר לארוחת בוקר

שני רייך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
פנקייק בננות טבעוני
פנקייק בננות טבעוני צילום: שני רייך
שני רייך
דירוג הגולשים
4 כוכבים(23)
דרגת קושי:קל
מנות:6-8 פנקייקים
זמן בישול:10

אם יש משהו שאני אוהבת לעשות בשישי או בשבת בבוקר כשכולם עוד ישנים (כלומר - בעלי והכלב) זה לקום מוקדם, לשים מוזיקה נעימה ולהתחיל להכין מטעמים שמפיצים ריח של אפייה. זה יכול להיות עוגת שמרים, לחם שיפון וחמוציות, וזה יכול להיות פנקייקים. אני ממש אוהבת פנקייקים, אוהבת אותם במיוחד עם מייפל. הרבה מייפל.

אני מודה שדווקא מבין כל הדברים אני לא מכינה הרבה פנקייקים, כי בכל פעם יוצא לי להכין עוגה או קינוח אחר, אבל אין כמו יום שנפתח בארוחה עם פנקייק כדי להעלות בי חיוך של ילדה קטנה. אז קדימה למטבח.

_

שני רייך היא קונדיטורית טבעונית. למתכונים נוספים שלה - כאן

רכיבים

  • 1 כוס קמח רגיל/כוסמין
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס חלב סויה (או חלב שקדים)
  • 3 כפות שמן צמחי
  • חצי בננה מעוכה

הוראות הכנה

1. מערבבים שמן, חלב וסוכר, וכשמקבלים תערובת אחידה מוסיפים את הבננה. אחריה מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים עד הומוגניות.
2. מחממים מחבת עם מעט שמן, כשהמחבת חמה יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת או כף. מטגנים עד שמופיעים מעט בועות ואז הופכים. מטגנים עוד חצי דקה וזהו מוכן! להיזהר לא לחסל כשזה רותח.

שני רייך

שני רייך היא קונדיטורית בעלת התמחות בקינוחים טבעונים

תגובות