איך מכינים פרנץ' טוסט? מתכון למתחילים

לכל בשלן כמעט יש את המתכון שלו לפרנץ' טוסט. זוהי הגרסה המושקעת והמעולה של השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם

לירז שדה, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לירז שדה, שפית אורחת
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים(12)
דרגת קושי:קל
קרדיט: דודו בכר

תגיות קשורות:

רכיבים

  • 6-8 פרוסות חלה

  • 3 ביצים

  • חצי כוס שמנת מתוקה/ חלב

  • 2 כפות קצפת/ שמנת חמוצה

  • בננה 1 חתוכה לאורכה

  • כף סוכר

  • כף סוכר דמררה

  • 5 תותים חתוכים

  • אבקת סוכר לפיזור

  • מייפל

הוראות הכנה

פרנץ' טוסט של לירז שדהצילום: דודו בכר

מערבבים ביצים ושמנת או חלב ומניחים את פרוסות החלה בתוך הבלילה מחכים 2-3 דקות לפני שהופכים.

הופכים את הפרוסות וממתינים עוד 2-3 דקות עד שהן ספגו את הנוזלים.

מחממים מחבת עם קוביית חמאה לאש בינונית מניחים את הפרוסות במחבת בערך 3-4 דקות על כל צד עד לקבלת צבע שחום. כך ממשיכים עם שאר החלות. בכל פעם מוסיפים מעט חלב או שמנת לבלילה בהתאם לספיגת החלות.

מכינים את הצלחת:

מערבבים את שני סוגי הסוכר.

מפזרים סוכר על על כל חצי בננה ומקרמלים עם ברנר.

למי שאין ברנר שמים את הבננות במדף העליון של התנור על 200 מעלות למשך 3 דקות.

מניחים שתי כפות קצפת ותותים חתוכים, בננה מקורמלת ופרוסות פרנץ' טוסט.

מפזרים אבקת סוכר ומייפל ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ