איך מכינים פרנץ' טוסט? המתכון למתחילים - מתכונים לארוחות בוקר - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים פרנץ' טוסט? המתכון למתחילים

לכל בשלן כמעט יש את המתכון שלו לפרנץ' טוסט. זוהי הגרסה המושקעת והמעולה של השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם

דרגת קושי: קל
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 (10)

רכיבים

2-3 פרוסות חלה

3 ביצים

חצי כוס שמנת מתוקה/ חלב

2 כפות קצפת/ שמנת חמוצה

בננה 1 חתוכה לאורכה

כף סוכר

כף סוכר דמררה

5 תותים חתוכים

אבקת סוכר לפיזור

מייפל

הוראות הכנה

פרנץ' טוסט לירז שדה
דודו בכר

מערבבים ביצים ושמנת ומניחים את פרוסות החלה בתוך הבלילה מחכים 2-3 דקות לפני שהופכים.

הופכים את הפרוסות וממתינים עוד 2-3 דקות עד שהן ספגו את הנוזלים.

מחממים מחבת עם קוביית חמאה לאש בינונית מניחים את הפרוסות במחבת בערך 2 דקות על כל צד עד לקבלת צבע שחום.

מכינים את הצלחת:

מערבבים את שני סוגי הסוכר.

מפזרים סוכר על על כל חצי בננה ומקרמלים עם ברנר.

למי שאין ברנר שמים את הבננות במדף העליון של התנור על 200 מעלות למשך 3 דקות.

מניחים שתי כפות קצפת ותותים חתוכים, בננה מקורמלת ופרוסות פרנץ' טוסט.

מפזרים אבקת סוכר ומייפל ומגישים.

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות