איך מכינים פריטטה איטלקית אוורירית?

פריטטה היא הרבה יותר מאשר רק הגרסה האיטלקית לאומלט, אבל כדי להצליח לעשות אותה אוורירית וטובה באמת - צריך להקפיד על כמה כללי יסוד

עמרי פולק
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
פריטטה איטלקית אוורירית עם ארטישוק, מנגולד, תפוחי אדמה ורוקפור
פריטטה איטלקית אוורירית עם ארטישוק, מנגולד, תפוחי אדמה ורוקפורצילום: עמרי פולק
עמרי פולק
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2 סועדים

רכיבים

  • 4 ביצים
  • 30 גרם חמאה
  • תפוח אדמה קטן, פרוס דק במיוחד
  • חצי חבילת עלי מנגולד, קצוצים גס
  • 5-4 חתיכות לבבות ארטישוק משומרים בשמן, חתוכות לפרוסות
  • 20 גרם גבינת רוקפור, מפוררת לחתיכות גסות
  • 30 גרם גבינת טוב טעם/טבורוג
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

אחרי שתיים-שלוש דקות מנערים קלות את המחבת כדי להפריד ממנה את הפריטטה והופכים לטיגון של הצד השני לשתי דקות נוספות לפני שמגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ