דייסת שיבולת שועל, צ'יה ובננות - מתכונים לארוחות בוקר - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דייסת שיבולת שועל, צ'יה ובננות

בריאות והרבה, זה מה שתרגישו אחרי שתכינו אותה, אבל היתרון הגדול של הדייסה הנהדרת הזאת הוא ההכנה במינימום מאמץ. מתכון של השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם

1 דרגת קושי: קל
דייסת שיבולת שועל צ'יה ובננות
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

40 גרם (3-4 כפות) קוואקר

180 מ"ל (3/4 כוס) מים/חלב/סויה

כף דבש או מייפל

בננה חתוכה

4 תותים חתוכים

2-3 אגוזי ברזיל או אגוז אהוב אחר

1 כף זרעי צ'יה

וכל פרי מעניין אחר {גוג'י, תפוחים, צימוקים,פירות יער}

הוראות הכנה

מרתיחים את החלב או המים ומוסיפים את שיבולת השועל והדבש (או המייפל) ומבשלים כדקה תוך כדי בחישה.

מעבירים לקערה.

מוסיפים את הפירות ואת הצ'יה.

לעצלנים: שמים את החלב, דבש ושיבולת השועל בקערה ומכניסים למיקרו ל-2 דקות.

מה עושים בקיץ?

לדייסה קרה מניחים את כל המרכיבים בצנצנת:
מתחילים מחלב מעורבב עם דבש, מוסיפים את שיבולת השועל ואחר כך את הפירות בקומות. מכניסים למקרר למשך הלילה ובבוקר יש דייסה מוכנה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות