מתכון |

דייסת שיבולת שועל, צ'יה ובננות

בריאות והרבה, זה מה שתרגישו אחרי שתכינו אותה, אבל היתרון הגדול של הדייסה הנהדרת הזאת הוא ההכנה במינימום מאמץ. מתכון של השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם

לירז שדה, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לירז שדה, שפית אורחת
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:1
דייסת שיבולת שועל צ'יה ובננות
דייסת שיבולת שועל צ'יה ובננות של לירז שדהצילום: דודו בכר

רכיבים

  • 40 גרם (3-4 כפות) קוואקר
  • 180 מ"ל (3/4 כוס) מים/חלב/סויה
  • כף דבש או מייפל
  • בננה חתוכה
  • 4 תותים חתוכים
  • 2-3 אגוזי ברזיל או אגוז אהוב אחר
  • 1 כף זרעי צ'יה
  • וכל פרי מעניין אחר {גוג'י, תפוחים, צימוקים,פירות יער}

הוראות הכנה

מרתיחים את החלב או המים ומוסיפים את שיבולת השועל והדבש (או המייפל) ומבשלים כדקה תוך כדי בחישה.

מעבירים לקערה.

מוסיפים את הפירות ואת הצ'יה.

לעצלנים: שמים את החלב, דבש ושיבולת השועל בקערה ומכניסים למיקרו ל-2 דקות.

מה עושים בקיץ?

לדייסה קרה מניחים את כל המרכיבים בצנצנת:
מתחילים מחלב מעורבב עם דבש, מוסיפים את שיבולת השועל ואחר כך את הפירות בקומות. מכניסים למקרר למשך הלילה ובבוקר יש דייסה מוכנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ