ביצים רכות עם מקלות בצק עלים עטופים בפרושוטו

תפתחו בראנץ' עם ביצים רכות ומקלות עלים שתכינו בחמש דקות וישאירו לכם טעם מושלם כל היום

שיר הלפרן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שיר הלפרן
ביצים רכות עם מקלות בצק עלים עטופים בפרושוטו |צילום: גל בן זאב

רכיבים

  • 4 ביצים

  • 4 מקלות בצק עלים

  • פרוסות פרושוטו או נקניק אחר

  • חופן עירית קצוצה

  • מלח

  • פלפל שחור

הוראות הכנה

מכינים ביצים רכות: מרתיחים את הביצים בסיר עם מים, מקטינים את האש לבינונית ומבשלים במשך ארבע דקות.

מעבירים מיד לכלי של ביצים רכות.

עוטפים את מקלות הבצק בפרושוטו.

פותחים את הביצים ומעטרים בעירית, מלח ופלפל.

טובלים את המקלות בביצים ואוכלים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ