שקשוקה חריפה עם גרגירי חומוס

שף אשר חביבי מגיש מתכון לשקשוקה ספרדית חריפה שמגישים עם לחם טוב ואנשובי

אשר חביבי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אשר חביבי
שקשוקה חריפה עם גרגירי חומוס ואנשובי של שף אשר חביבי.צילום: איתיאל ציון, סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

רכיבים

  • 1/3 כוס שמן קנולה

  • 3 שיני שום

  • 1 כף פפריקה חריפה

  • 1 כפית שטוחה כמון

  • 1/2 כפית קימל טחון

  • 1/4 כפית סוכר

  • מלח

  • 4 עגבניות חתוכות לקוביות

  • 1/3 כוס גרגרי חומוס מבושל

  • 1/3 כוס מים

  • 2 ביצים

  • 6 נתחי אנשובי

הוראות הכנה

משחימים בשמן את השום, מוסיפים את התבלינים ומערבבים כחצי דקה.

מוסיפים עגבניות, חומוס ומים ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.

שוברים לתוך הרוטב את שתי הביצים, מפזרים את האנשובי וממשיכים לבשל עד שהביצים מוכנות במידה הרצויה. מגישים עם לחם טוב או חלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ