בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים את כריך מיליון הדולר

למתן שופן לא היתה שום התלבטות לגבי המתכונים שיופיעו בטורו הראשון. ברור שאלו יהיו המרמומה, לביבות תפוחי האדמה המרוקאיות ולחמניות החלה שמסבות אושר אמיתי בסוף השבוע

54תגובות
בתמונה רואים לחמניה עם קציצת תפוחי אדמה ורוטב אדום
מתן שופן

באופן מפתיע, הבחירה במתכונים שיופיעו בטור הראשון הזה היתה פשוטה להפליא. פשוט הלכתי הביתה. מיום חמישי אחר הצהריים ועד למחרת, בית הורי הופך לאטלייה עסוק. אבא שלי קולע בווירטואוזיות מרשימה חלות לשבת, אמא שלי מבשלת, מדלגת בין כמה סירים בו בזמן, וסבתא שלי אחריה, חושבת שהיא בלתי נראית, מציצה בסירים, מתקנת תיבול או מנמיכה את האש. מחוללת קסמים, לא פחות. ואני, אף על פי שכבר הקמתי בית משלי, בבית הורי אני עדיין אותו הילד שעוקב במלוא הקשב אחר כל תנועה, מתעד במוחי, בכתב או בתמונה, את ההתרחשות. מציץ דרכה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו