בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ים של דגים

מה אתם מעדיפים, דג כבוש בבוקר או אפוי בצהריים? שלושה מתכוני דגים לכל ארוחה של היום

3תגובות
מתן שופן

אחד הזיכרונות הראשונים שלי הנקשר לאוכל מתרחש בבית שבו נולדתי: אמי ואני מנשנשים בהנאה דגים מלוחים ישר מהצנצנת, ולי עדיין לא מלאו חמש שנים. המנהג הזה נפסק כאשר אחי הבכור, סוכן חברות משמעותי בחיי, הטיל וטו על אכילת דגים. מאז ועד לפני שלוש שנים שמרתי על ברית האחים, שאליה הצטרף גם אח הזקונים, והתנזרתי מדגים – למרות שגדלתי על חופו של מפרץ אילת, ואבי נהג לעתים לצאת אל הים ולחזור עם ארסים תוקפניים. היום אני משתדל להשלים את הפער, לא בכמות אלא באיכות. גם ככה מצב הדגה בארץ אינו מזהיר, בלשון המעטה, בשל...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו